![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() güzel duygularla donanmış insan
sevmek ,sevilmek, özlemek … bir de özlettirmek kendini içime hapsettim hep müebbet yemiş mahkum gibi prangalara vurdum özlemlerimi her an, her saniye, her dakika özgür bırakmadım hiç ta ki bugüne kadar bil ki ilk defa serbest düşün ki ilk defa söylüyorum birine yanımda yoksan özleyeceğim diye sırf,seni özlediğim bil ki, sevdiğim içindir. görmediğim günler seni mutsuz,neşesizim ölü toprağı serpilmiş gibi cansız,ruhsuzum. suratım nemrut, gülmeyen bir yüz yazım kış, kışımsa güz sırf,seni özlediğim bil ki,sevdiğim içindir. o an sarılıyorum telefona hiç olmazsa sesini duyabilmek bir an mutlu olmak uğruna gelmeyeceğini bile, bile bir umutla bekliyorum sırf,seni özlediğim bil ki,sevdiğim içindir. saniyeler hızlı, dakikalarsa koşuyor ve akıyor zaman bir su gibi ha şimdi gelecek diye umutsuz bekleyişim, yolunu gözleyişim sırf,seni özlediğim bil ki,sevdiğim içindir. olur ya dedim neden olmasın sevmiyor özlemiyor diye düşünüp dalıyorum uzaklara zoraki sevecek değil ya diye,diye avutuyorum kendimi konuşurken aşkımsın ,canımsın derken yeşeriyor umutlarım filiz, filiz yüreğimde yangın devam ediyorsa sırf,seni özlediğim bil ki,sevdiğim içindir.
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
serseri_waynakh (04-25-2008) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|