![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57913
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kaplar usulca sensizliği hikayesi
Bir yıldız kayar dileklerine Kıvrılır ihtişamı iç çekişlerin gizlerine Esperanza sarar sımsıkı şehveti Öptüğüm yerde bekliyorken ebedi seni Dumanında kayboluş tütsülerim misali Her tınında bir iç geçiş bir uzanış ısmarlamalarım “The girl from Ipenama” yakıyorken pisti Soluğuna saklanılmış öyküler misali aşk Bir bedenden ötekine salınımlarıyla Titretir ışıklarıyla dolunayın binlerce solo duruşunu Perde diye seslenir hayat işte alda yaşa!!! Sana dansı verdim dedi Tanrı İçinde sevdayı, sevdalıyı verdim Sana kalan sadece görmek... Sar o beli ruhun gibi al içine Irada hafif bir meltem seslenişi Toprakta çiçek yortusu misali zaman Geliyor da vuruyor gönlü Yer gök sevda... “Agua da beber” tırmanışı dokunuşlarınla Ellerini hapset yüreğine, o yürek sen... Gardenya özentisi yıldız ağlamlarında Sal heyecanını telaş ıslanımlarına Beden dilleri arzu yakarışlarında İçmek yudum yudum ateşin terini Sarsıntı güz rüzgarları sürüklemelerinde Ilgın yaşlarıdır sevişmelerin giz ötesi Sıyırdı yapraklarını bir bir kadın Dökünüşü portre aralıklarında yükseliş Dal çıplak kadın sevda örtülü... Desem ki eylül değil savuran aşkı Desem ki sazlar çalıyor senfonini Desem ki şahikalar inletecek bir oluşu Akışı engellenemeyen ırmak misali Çavlanlar hep Bossa Nova…
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|