![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Seni türküler gibi sevdim
Es ve ha öyle ince öyle kırık dağ suları gibi serin kitaplar gibi aydınlık seni yüreğim gibi sevdim Es ve ha Seni yeni yaprağa duran bir goncagül sevinciyle sevdim. sesindeki karanfil fısıltısı gizemli bir masalın tılsımıyla. senki, engüzel çiçeğim düşüm gerçeğim umudum, sevincim, geleceğimsin seni şiirler gibi derin şarkılar gibi içli seni unutmamak üzre sevdim Es ve ha salkım-saçak türküler gibi gül kokulum sevda okulum usul boylum güzel huylum kömür gözlü çingenem sen yağmuruyla ıslandığım Güneşiyle ısındığım düştükçe yaslandığım tutkum, sevincim sevda yüklü bulutumsun özlemlere uçan güvercinim yaşamama sebep umudumsun ….. bir gün gitmek olmasa diyorum solmasa çiçekler yüreğimde kuşlar uçmasa silinmese gölgeleri sevincin hasretin ince yollarına inmese gözlerimde sular sevdasına şiir yüklediğim rüzgar dinmese bitmese dudaklarına yakıştırdığım gülümseme ayrılık olmasa Es ve ha ölüm olmasa mutluluklara yazılsa adresimiz her üşüdüğümde bakışına sarılsam güvercinler havalansa üzerimizden ömrümüz dört mevsim bahar olsa gönlümüz arı aşkımız bal olsa aksa damla damla hayatımıza dolsa ey kır lalem, düğün çiçeğim çayır güzelim, gelinciğim süsenim, sümbülüm, caneriğim uzansam dokunabilir miyim yüreğine öpebilir miyim gözlerinin içini ...../ susma Es ve ha, kapama gözlerini üşürüm bırakma ellerimi Es ve ha bırakma düşerim
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|