![]() |
![]() |
#1 |
Administrator
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 20 Thanked 155 Times in 28 Posts
Üye No: 1
İtibar Gücü: 70000
Rep Puanı : 434913
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
Ünvan : Admin
|
![]() Adaşım Amed
Bu gece sensiz ben bozdum gecenin sessizliğini Şarkılar dinledim ağladım ve ağlattım geceyi İnan mis kokulum bir tek seni çözemedi bu kalbin dili Halbuki bir bilsen içinden neler neler geçmişti Kalbin kalbimdi hayata küskünlüğünü seninle ertelemişti Söz konusu aşksa eğer senden başkasını sevmedi sevemedi Söyle kalbimin içi neden sendeki bu sonbahar özentisi Neden soğuk rüzgarlar olup üzerime esiyorsun ki Oysa ben her üşüdüğümde yalnızca seninle ısıtıyordum içimi Şimdilerde ağlamaktan aynalarda bile göremiyorum kendimi Eskiden gözlerime bakınca hemen yanı başımda görürdüm seni Umarsızca gittin ya artık siyah gözlerim renginden vazgeçti Sonra hiç düşünmeden eşlik etti ona gökyüzünün mavisi Bugünler hiç gün gibi değil ardından zaman epeyce eskidi Önce senide içinde barındırdığı için çok seviyordum bu kenti Şimdi hala buralarda olsan da artık sevemiyorum amedi Ya sen kokunu al ve bana yaptığın gibi terk et bu şehri Ya da boş ver sen kal çünkü Amed’le beraber terk edeceğiz seni Esra Salihoğlu |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|