![]() |
![]() |
#1 |
Administrator
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 20 Thanked 155 Times in 28 Posts
Üye No: 1
İtibar Gücü: 70000
Rep Puanı : 434913
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
Ünvan : Admin
|
![]() Acı Verdi
Sesini fısıldar serseri bir rüzgar, İçimi acıtmaktan zevk alarak, Unutmaya yetmez peşinden akan yıllar, Uyanırım her sabah tenim sen kokarak, İnanmadın ki hiç sen benim sözüme, Yalan sandın en gerçek duyguları, Bilmez misin her sonbahar hüzündür sevgilere, Terkettin beni bir Eylül akşamı, Acı verdi günlerce pervasız gidişin, Meçhul bir maceraymış senin sevişin, Nasılda inandım ah nasıl aldandım, Zorlama hüzünmüş giderken ki halin. Cem İltir |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Acılanmakla Acı Durulmaz
Kurtardım içimdeki yangından hatıralarımı Son anda yetiştim yoksa hepsi yanmıştı Ne kadar ağladıysamda olmadı Söndüremedi gözyaşlarım üzerine düştüğü yangını Acılarla aşka yol olmaz Acılanmakla acı durulmaz Rüzgar ektim kalbime fırtına biçilir diye Ama anladım ki için için yanan ateşe fırtına derman olmaz Kaldırdım resimlerimizi yerlerinden Çıkardım tek tek çerçevelerinden Üşenmedim hatta yırttım ortadan Bitmiş bir hikayenin tanığı kalmasın diye Tanıdık bir şarkı eşeliyordu kulaklarımı Evet hatırladım bu bizim şarkımızdı Da ne işi vardı kalbiminin sınırları içinde Kanatıyordu her notası içimdeki yarayı Ne zormuş unutmak keşke unutulsaydım Ne olup bittiğini anlamadan yaşayıp dursaydım Hayatımı yeni baştan kursaydım Ne rüzgara ihtiyacım olsaydı Ne ateşe dost olsaydım Ne aşkı bilseydim Ne aşık olsaydım. Cem İltir |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Adın Okunur Gözümden
Severmiş gibi yapma Seveceksen sev Gözlerim hala yolda Döneceksen dön İstersen gül dökeyim yollarına Bitsin bu pembe dizi gel kollarıma Delice kanmışım sözlerine Gözü kapalı düşmüşüm ateşine Kimselerde yok ki senin bu havan Nasılda inanmışım ben gülüşüne Sustum olmadı Konuştum duyulmadı Çizik attım kalbime Aşkım durulmadı Dönersen geri söz çıkmayacağım sözünden Kimselere bakamam adın okunur gözümden. Cem İltir |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Adresi Belli Olan Kurşunlar
Hayattan alınacak intikamımız vardı Neden bu kadar çabuk pes ettin Bak ben tek başıma savaştayım Sen cepheyi çok çabuk terkettin Yine de son bir el ateş edeyim dedim Ölmeden önce hayata Elimi silahıma götürdüm yoktu yerinde Giderken yanında götürmüşsün, Çaresiz bıraktın beni hayat karşısında Sen nasıl kaybettiysen benimde kaybetmemi istedin herhalde Ama hatırlarsan bir söz vermiştik seninle; ''Ya hep olacaktık, ya doğmadan ölecektik'' Sen sözünden döndün, Korktun belkide başımıza ne gelecek diye Ama benim zaten son noktam sendin Senden sonra ha hayat beni vurmuş, ha ben hayatı Ölsem kurtulurdum, Yaşasam zaten ölüden beter olurdum Dedim ya sen benim son noktamdın Ve senden sonra benim zaten virgüle ihtiyacım olmazdı, olmadıda Beni en çok yıkan, dönüp gitmen oldu Bana hayatım derdin, Hayatı bana tercih ettin Nasıl bir çelişki bu bir türlü çözemedim Olmuyor deseydin bulurduk bir çare Herşeye rağmen vazgeçerdik ne kadar zor olsa bile Ezilmezdim en azından yıkılan hayallerimin altında Olan oldu artık, Kimi zaman gözlerinde yaş oldum Kimi zaman yüzünde gülümseme Şimdi son isteğim yaşanılanların hatrına, Ufak bir yer aç bana kalbinde Her zaman iyi bir ben olsun orda Beni öyle hatırla Ve son sözüm; Bir daha asla savaşan birini cephede silahsız bırakma Belkide kalan son kurşunu kendine sıkma hakkını kullanmak isteyebilir. Cem İltir |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Affetmek Allaha Mahsustur
Aylar sonra aklıma düştün nedendir bilinmez Belki özledim, belki nefretten kimse bilemez Mutluluğa senle alışmıştım tam hayata küsmüşken Seveni oynadın bana aslında hiç sevmeden Affedemem seni affetmek allah'a mahsustur Bakamam gözlerine o gözlerde mutluluğum mahpustur Küsemem ki sana arada onca hatıralar var Yerine başkasını düşünmek sende kalan umutsuzluğumdur. Cem İltir |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Ağaçlar Gibi Eğildim Hayata
Bilemiyorum ne olacak acaba Aylar sonra görünce birbirimizi Belki eskisi gibi kucaklaşıp Belkide tanımamazlıktan geleceğiz gözlerimizi Değişen hayatın girdabına bizde ortak olduk istemeden Ne sen eski sensin artık ne de ben eski ben Gittiğinden beri dönmenin hasretiyle yanıp tutuşurken, Hep kendim söndürdüm yangınımı kalbimi gözyaşıyla sularken Şimdi herşeyi eskisi gibi istemek haksızlıktır zamana Zaman akıp giderken hangi ağaç eğilmeden karşı koymuş ki hayata. Cem İltir |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlarken
Resimlerimize bakıyordum geçmişi anmak için İçlerinde biri var ki o özeldi benim için Tüm mutlu resimlerim yerli yerinde duruyordu Ağladığım tek resmimin yerinde yeller esiyordu Onca mutlu anımız varken neden hüzünlüsünü aldın Yoksa sen benim gülmeme değilde ağlamamamı hayrandın O resim seninle son kavgamızdan sonra çekilmişti Ben odamda ağlarken kardeşim ansızın çekmişti Dikkatli bakınca gözlerime sanki sen damlıyordun O kavgadan sonra ayrılınca resimle sen diye konuşuyordum Bende kalan eşyalarını almaya geldiğinde, Neden resmimide koydun bavuluna Sadece kendi hayatınıda alsaydın bu evden, Niye beni de götürdün yanında Mutlu mu olacaksın her resmime baktığında nasıl ağlıyor diye Yoksa sende mi ağlayacaksın bu aşkı nasıl mahvettim diye Geç kalmış gözyaşı sadece yanakları ıslatır Şimdi zahmet edip ağlama, Islanan yanaklar değil gönül olmalıdır İş işten geçtikten sonra istersen yüz yıl ağla Beni kaybettikten sonra bana ağlasan ne fayda. Cem İltir |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Akıllandım Sanıyordum
Kendimi kandırdım bir hiç uğruna Olmayacak sevdayı gönlüme yazmakla Duyguları bırakınca kendi başına Hep imkansızı istiyor ısrarla Oysa ben akıllandım sanıyordum Olmayacak duaya ellerimi açmıyordum Birden sen çıktın karşıma, Kilitlendim aşkında Yok, sana bakınca beni unutuyordum Ne feci bir durum benimkisi Tek çıkar yol hasretinki Gidelim desem beraber hasretin peşinden Ben giderim de sen gelmezsin ki. Cem İltir |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Aklıma Gelmişken
Daha en başında aşkı sorularla boğduk, Olacağı varsa bile biz yanlış yola soktuk, Sevmeyi istemek yetmiyor, sevebilmeyi unuttuk, Biz galiba birbirimize bağlanmaktan korktuk İnadına gitmeseydik birbirimizin, Değeri yerle bir olmazdı sevgimizin, Aklıma gelmişken söyleyeyim, Seni unutmayı hiç düşünmedim Aklıma gelmişken söyleyeyim, Seni sevdiğime pişman değilim. Cem İltir |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Alacaklıyım Hayattan
Öyle aşklarımı feda ettim ki zamanında Şimdi alacaklıyım hayattan Hızlı yürüdüm, az yolum kaldı mutluluğa Dönmeyeceğim bu defa yolumdan Ne öldürür, ne güldürür İsterse süründürür senelerce Bazen ayrılık yazar kaderine Ta ilk görüşte Ne seversin, ne sevilirsin Yaşarsın öylesine Günleri doldurmakla geçer ömrün Dört duvar bir evde İşte aşk böyle birşeydir a canım Sakın verme gönlünü kimseye Bir defa aldın mı tadını imkansız Kanına işler sinsice Güvenme kimseye güvenme a canım Sonra acı koyar aşkın ihaneti Kimseye verme gönlünü varsın yaşasın yarım Ok yaydan çıksa bile inan vurmaz seni. Cem İltir |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|