![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008
Teşekkür Etme: 1 Thanked 5 Times in 3 Posts
Üye No: 46488
İtibar Gücü: 1402
Rep Puanı : 260
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Seni ne kadar sevdiğimi söylesem az gelir,
Ben onun için seni bende yaşıyorum Her geçen gün kalbimi yeniden yakıyorsun Öyle bir ateş ki bu ne külleniyor Ne de sensiz sönüyor, O güzel gözlerine baktığım her an Sanki yeniden doğuyorum Anlatabilsem çoktan anlatırdım sana Sana her an yakın olmanın verdiği o rahatlık Ne gece uykularımda var, ne derin mavilerde Hiçbir şey yerini tutmuyor Seninle olsa da günüm ve gecem Ben yine senle olmaya doyamıyorum Ne ellerin yetiyor bana, ne gözlerin Hep keşke biraz daha diyorum. Neden bilmiyorum ama Seni bırakıp gitmek daha çok yakmaya başladı içimi Daha zor geliyor geceye sensiz başlamak Ve her sabaha sensiz uyanmak Neden bilmiyorum ama Seni daha çok seviyorum, seni daha çok özlüyorum. Bu dünyanın tüm güzellikleri Ancak sen olunca güzeller bana Yoksa istemem, Ne güneş doğsun pencereme Ne de her akşam ay vursun usulca yüzüme Yalnız seninle anlamlı bunlar O sıcaklığını bulamıyorum hiç bir yerde Yeter ki sen ol benimle, Ne yazın güneşi, ne de içimin ateşi Hiçbir şey sen gibi değil. Sensiz ben bir hiçim dersin ya, Ben sen olmazsan yokum bu dünyada Bu dünyayı sensiz yaşamak Bana haram olsun, Seni çok sevmek artık bir şey ifade etmiyor. Sen benim karasevdalımsın....... |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|