![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008
Teşekkür Etme: 1 Thanked 5 Times in 3 Posts
Üye No: 46488
İtibar Gücü: 1401
Rep Puanı : 260
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() Hani sen bulut Ben yağmur olsam Sokakları dargın bu ülkeye yağsak Yere düşmeden damlalarımız; yok olur gider aşkımız... Bilirim bu ülke senin hep yaralı yanın oldu.Bir gece tüm gülümseyişler terk etti ülkeni.Başka çare yoktu; üvey evlatlarını bağrına bastı bu ülke ,hep kötüleri.. Hani ben çakmak Sen mum olsan Daha alevlenemeden karanlık sarıverir bizi... Başka diyarlardan,ekinsiz topraklardan gelmiş bu puslu hava .Giderek sarmış ülkem(n)in dört bir yanını.Ne senin ne benim suçumuz var bunda.. Ellerimizde renkler boyamaya çalıştık hiç değilse duvarları...Güneş küsmüş sokaklara.Ne senin ne benim suçumuz var bunda... Görünmez prangalar vardı sevdalarımızda. Senin hüzün kokardı gözlerin benimse korku.Çekerdim perdelerini evimin, bir sobam bir ekmeğim kalırdı yuva diyemediğim dört duvarda.Senin hasret derdi gözlerin benimse acı...Anlatamazdım ki...Yasaktı... Hani ben gökyüzü Hani sen kuş olsan Her mevsim dönüşünde Suskun çatılar ülkesine göç etsek Hayır! Ben senin kadar cesaretli değildim.Ama inan gidişim bir kaçış değildi...Öylesine zordu ki..Yoktu savaşmaya inancım.Ben gittim, sessizliklere gömülmemek için..Ben gittim, dayanamadığım için..Ben gittim kalbi sökülmüş ,insanı tükenmiş, kaosa sürüklenen bir ülke görmemek için...O istasyondan ayrılırken geride bir kahraman bıraktık biz..Yitik,çaresiz ama bir okadar da korkusuz.. Hayır! Gitmeler yalnızca bize değildi.Ama kalmalar sadece sanaydı...Biz sana karanlık ******* bıraktık sense bize yakamozlarını... Şimdi düşünüyorsundur..Hani versen düşlerini ,betonların arasında bir düş filizlense.. Döner miyim? Çok be sevdiğim, çok zor...Ben seni yeldeğirmenlerine karşı savaşasın, benimle birlikte fırtına yolcusu olmayasın diye bu gemiye almadım.Ufuğu geçtikten sonra ellerimle pusulamı kırdım.Biliyordum çünkü başaracağını, adımını atacağın yerleri yeşerteceğini ve kuşların beni sana çağıracağını.. Ama yapamam,dönemem..Artık bıraktığın sevgili değilim ben ,umutlarımı tükettim aç kaldım sevgilim! Sonunda ruhumu da sattım... Hani ben bi dalga olsam Sende bir martı Kanatların yorulanan kadar uçar mısın benimle Ben ben o düşlerindeki yeşil çayırlarım sevdiğim Şimdi benim memleketimde kış Solmuşum, çiçeksiz kalmışım Uçsuz bucaksız bir uçurumdan düşerken yellerim |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|