![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 197 Thanked 367 Times in 210 Posts
Üye No: 15559
İtibar Gücü: 1745
Rep Puanı : 18330
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Müşteri Turkcell'e yazıyor
Sikayet Mesaji; Iyi calismalar, Ben 0533 860 XX XX nolu aboneniz Kazim AXXXX XXXXX oncelikle hizmetlerinizden dolayi size tesekkur etmek isterim, ozellikle Girne'deki Escape isimli plaja koydugunuz ziplangac cok guzel bir hizmet. Fakat gectigimiz hafta sonu arkadaslarimla beraber gittigim Escape isimli plajda ziplangaca binebilmek icin cok uzun siralar bekledik. Fark ettim ki hep diger operatorun aboneleri zipliyor. Bu konu ile ilgili bir calisma yaparsaniz cok memnun olurum. Saygilarimla, Kazim AXXXX XXXXX * * * Turkcell Musteri hizmetleri'nin cevap; Sayin Kazim AXXXX XXXXX, Oncelikle hizmetlerimize gostermis oldugunuz ilgiden dolayi tesekkur ederiz. Girne'deki Escape Beach'e konulmus bulunan TRANBOLIN promosyon amacli bir uygulamadir. Bu TRANBOLIN dolayisiyla Escape Beachin malidir. Biz Turkcell olarak kimin ziplayacagina karisamamaktayiz. Dolayisiyla sizinde diger musteriler gibi siranizi beklemeniz gerekmektedir. Saygilarimizla, Musteri hizmetleri
![]() |
#2 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 705 Thanked 540 Times in 336 Posts
Üye No: 14065
İtibar Gücü: 2452
Rep Puanı : 27284
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() hehehehe