![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57896
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() hiç sevmem gitmeleri
gitmeler zaman alır insan hiç olmadığı kadar kırılır hele birde sevmişse zamanında olmazdır gitmek, olurun yanında yer alır tüm gitmelerden nefret ediyorum yüzüme bakmandan korkuyorum en çok sana sarılıp ağlamaktan susmandan ve beni bırakmandan öfkemi yenemiyorum tüm gitmelerden nefret ediyorum acımaz ya sensizlik bana bir telefon bile açamıyorum çaresiz batıyorum gözlerine, içine eriyorum belki ama gidiyorsun tüm gitmelerden nefret ediyorum soğuyorum bu şehirden gittikçe yok oluyor avucumda en sevdiğim galata çatlıyor fitrelerde hiç elini tutmayışım o yüzden yanındayken gidiyorsun diye tüm gitmelerden nefret ediyorum yağmurun yağmasını, günesin açmasını istemiyorum hayat kısa sürecek sen yokken umut kalmayacak yokluğunun kıyılarına başka gemiler vuracak ya da başka limanlar olacak senden sonra sen git ben tüm gitmelerden nefret ediyorum karşılıksız yaşıyorum bir şeyleri isyanlarla sürdürüyorum hayatimi yüzünü göremediğim her dakika bohemleşiyorum kırmak istemiyorum kimseyi korkuyorum gitmelerden saklanıyorum sevginin arkasına ve ben hala farkındayım sen olmasan da bu aşkı yaşatacağım tüm gitmelerden nefret ediyorum seni virane şehirlere bırakıyorum kendimi gececi meyhanelere aşıyorum geleceği gözünün önünde ve gidiyorsun bedenden ok geçiyor bildiğin halde yine gidiyorsun biliyorum mecbursun olsun korkuyorum gitmelerden saklanıyorum sevginin arkasına ve ben hala farkındayım sen olmasan da bu aşkı yaşatacağım
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|