![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57911
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ***Gecenin gözyaşları***
Karanlık yağıyor gecenin üstüne Miyavlayan kediler sokağı arşınlar Ürkek çiçekler mehtabın gölgesinde gizlenir Uykulu gözlere dökülür gecenin gözyaşları Kimsesizlik düşer bir sevgili koynuna Eskir bugünden yaşanmamış aşk'ların esareti İsyanlar düşer haksızlığın dudağına Sızlayan kalplere dökülür gecenin gözyaşları Dolunay doğar pencereden rüyaya düşer Issız yolların uzayan gecikmeleri sabırsız Gece sabaha yetişirmi uykusuz haleri sarhoş Ayrılan yollara dökülür gecenin gözyaşları İçinde bir acı büyür bıçaksız keser kimse görmez Savaşı bitiren kahraman ölmez Ayrılık rüzgarı uzakta esiyorsa bir daha dönmez Uzak hasret'e dökülür gecenin gözyaşları Saklanmış gizli sevdalar kırık ve yarım İçinde kayıp yılların intikamına suskun çığlığı Bıraktığı yeminlerin ahı sürükler zamanı Gizli sevdalara dökülür gecenin gözyaşları Yalnızlığın derin çukurunda nefes alınmaz Ava çıkmış tilki sözünde durmaz Ağıstos'a kış düştü havalar ne ayaz Yaralı yürek artık kimselere yaramaz Derin yalnızlığa dökülür gecenin gözyaşları... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ***Gerçekleri çizdim***
İçim de damlaları birikti acının Mutluluktan sık söz edemiyorum. Yapmacık gülücükler yüzümde Kırık duygularım içten olamıyorum. Gerçekleri çizdim gerçekleri yazdım Yalan renginde sahte davranamıyorum. Her yüzde karanlık gerçekleri gördüm Hiç birinde doğruluğun eşini bulamadım. Sızıyor ömrümde yaşamın tatları Ağlatan siyah acıdan kurtulamıyorum. Yeni bir resim çizerken beyaz bir sayfa açtım. Gözlerim resimle konuşurken ben susuyorum. En çok konuşurken mutluluğu kaçırıyoruz. Artık mutluluğu konuşmayacağım yaşayacağım. Derya Avşar |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ***Giderim sevdiğim***
Kalbin beni silsede sen hep gül Ne varsa mutluluğundan arta kalan Ben toplarım ardıma bakmadan Çeker giderim sevdiğim Kalbimde seni taşırım kendimden öte Hiç hesapsız sana sevabımı bırakırım Tüm günahları boynuma asarım Senden sessizce giderim sevdiğim. Derya Avşar |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ***Git artık***
Bırak bende ki seni ve durma git artık Beni yaşamı olmayan Bir dünyanın içine bırak git Sensizliği hatıra ederken Her lokmaya kan doğradı gidişin Gözlerimi tavana astım Ruhumu yoluna serdim Tüm hayatımı yokluğuna terk ettim Yaşamıyorum ben Ne olur söyleyin bana Onun olmadığı bir yaşam Yaşamaksa eğer! Ne olur çekin vurun beni Onun yanında olmayı çok görmeyin bana. tarih:10,02,2007 ist Derya Avşar |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ***Göçeceksiniz bir gün***
Ruhunuz şiirlere ulaşmazsa şiirler derin bir sessizlikte usulca düşer yüreklerinize ve uzak kaldığınız şiirlerden kaybolup göçeceksiniz bir gün her mısrada bir yaşam her kelimede bir can tanıyacaksınız siz şiirlere ulaşmazsanız şiirler bir gün sizde söylenecektir belki ağlıyor olacaksınız belki de gülüyor ama size değdiğini hissedeceksiniz belki aşkınızın dilinde bekli ayrılık rüzgarında belki acınızın koynunda belki de gözlerinizde söylenir bir buğulu şiir siz terk etseniz de şiirler şiirler sizden söylenir bir gün. Derya Avşar |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ***Gömerim***
Bir istanbul'un ışıklarında Bir senin gözlerin de sarhoşum Beni al koynunda sakla Ya istanbul,u sana Ya seni istanbul'a gömerim. İstanbul'u sende Seni bende severim Ya istanbul'u sana Ya seni bana'a gömerim. Derya Avşar |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ***Gönül tahtından***
Küçücük kalbime şaşıyorum çünkü! sevilmesede sevgisini hep saklamasını bildi her kesin sığındığı koca bir dünyası varken o bir tek kalbe sığabildi kalbimin kapıları kırıldı ancak gönül tahtından inen olmadı oranın sadece tek sahibi vardı Oda kıymet bilmedi gitti. Derya Avşar |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ***Görsen beni tanırmısın? ***
Uzaklarda seni aramak şehrin ışıklarında gözlerin mavi, yeşil, siyah, ela kimbilir hangi esrarengiz gecedesin? görsen beni tanırmısın? kimbilir belki çok yüz çevirdin ben seni tanır gibi oldum ama o uzaklarda aradığım sen olamasın sen uzaktayken uzatsam elimi dokunabilirdim yakınında bu kadar uçuruma düşebilirmiydim? yaklaştıkça neden düşüyorum derin bir kuytuya? neden araya duvarlar örülüyor? ve ben neden ölüyorum? içim ezilirken neden geri dönmüyorum senin olduğun şehre sığamıyorum. bir enkaz yığını duygularım harap ben yarım hangi düşün rüyasında bıraktım seni, hangi gerçekte seni sevdim hangi hayalimde seni aradım seni bulduğum bende kaybediyorum hüsrana boyandı ******* gözlerimi kapatsam sayıklarım seni beyaz siyaha karıştı gök mavisi deniz kan kırmızı ozan okutur sazı benden silinmez bu kara yazı kargalar üşüşür yüzümde kalmış acıma sancısı düşer her gün karnıma günahı karışır ahıma affı düşer sevabıma hesabı sorulmaz diye sanma seni çoktan aldım koynuma mahsumiyetime sardım seni gidiyorum beni saracak olan kara toprağa gördüğün soğuk mezertaşımdan görsen beni tanırmısın? ne sen seni bende sor ne de beni saracak kara toprak seni bana sorsun...elveda... Derya Avşar |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ***Göz bebeklerine sor***
Şiirleri bana beni sana gömdüm Gidişine tüm sözleri bıraktım Ve bıraktığın uçurumdan uzvunun derinliklerine tırmandım Zirvesiydin erişilemeyen En ulaşılmazım Bıraktım aşkımı özgürlüğün eteklerine sessiz bir çığlıktın içimde hiç susmayan ulaşamıyorum bendeki sana nerede eriyip nerede son bulduğumu bilmiyorum Bir göz bebeklerinde yüzdüm Göz bebeklerine sor beni Tıpkı senin Benim gözbebeklerimde Büyüyüp çoğaldığın gibi Seni bende ölümüne çoğaltacağım. Derya Avşar |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ***Gökkuşağı ebruli***
Gökkuşağı ebruli hüzne düşmüş Dünyanın başına taç olmuş Rengarenk bir kuşak oluşur İnce uzun yeryüzüne ışık saçar Dokunacağımız kadar yakın Dokunamayacağımız kadar uzak Gökkuşağı ebruli açık ve tatlı renkleri Yürekli yüreklerde örülür düşleri Derya Avşar |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|