![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57913
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ..............Vicdan azabıyla yanarsın bir gün
Vicdan azabıyla yanarsın bir gün Merhamet göz yaşı döken gök yüzü Kara bulutlarla kaplanır bir gün Umutla gülerken insanın yüzü Umutsuzluklarınan kaplanır bir gün Yaşanan tüm canlıların bolluğu Gök yüzüyle şu toprağın dostluğu Dereler ırmaklar nehir bolluğu Kuraklıklarınan kaplanır bir gün Canlıların katliamı oldukca Sanada sıra gelir böyle durdukca Canlılar arası bağlar oldukca Yürekler acıyla kaplanır bir gün Toprak insana değil insan toprağa Ne kadar uyumlu insanla doğa Dost Şeref kalkmassan bugün ayağa Vicdan azabıyla yanarsın bir gün 17/06/2008 Dost Şeref Kimden: KÖMEN (Bay, 8) Kime: Grup: Papatyalarım Tarih: 18.6.2008 21:20 (GMT +2:00) Konu: Yn: Vicdan azabıyla yanarsın bir gün yürğinizin sesi sağlık esenlik içinde daim olsun dileklerimle paylaşımınıza teşekkür ederim dost Şerafettin Muş
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() //////////Kelle hesabını yapanlar duysun
Kelle hesabını yapanlar duysun Yürekle beyinle emeğimizin Kelle hesabını yapanlar duysun İnançla kültürle değerimizin Kelle hesabını yapanlar duysun Bu hayat yolunda kervancı oldum İnsanız toplumsal barışı buldum Özgürlüğe yürüyene yol oldum Kelle hesabını yapanlar duysun Çemkirene baksam yol yürümezdim Bilim dünyasına hoyrat girmezdim Cehaletin denizinde yüzmezdim Kelle hesabını yapanlar duysun Muhabbetin dilinde bal olanlar Ser çeşmede erdemiyle yunanlar Halkın nazarında haksız olanlar Kelle hesabını yapanlar duysun Sevgi sarayıma saltanat kurdum Cevaplar bularak sorular yordum Mevsimlere iman ettim oturdum Kelle hesabını yapanlar duysun Bilim insanlığın kimliği olsun Dost Şeref bilimi bilgiyi bulsun İnsanlık onurum rütbemiz olsun Kelle hesabını yapanlar duysun 19/06/2008 Dost Şeref Kimden: CEMREDE (Bay, 48) Kime: Dost Şeref Tarih: 21.06.2008 13:44 (GMT +2:00) Konu: Yn: [^^-ataturkcu-du..] Kelle hesabını yapanlar duysun eline yüreğine sağlık ustam, ama onlar duymaz yeme kendini boş yere Kimden: sairyusuf//Yusuf değirmenci (Bay, 63) Kime: Dost Şeref Tarih: 21.06.2008 08:10 (GMT +2:00) Konu: Yn: [papatyalarim] Kelle hesabını yapanlar duysun Duysunlarda utansınlar kelleciler güzel bir taşlama Kimden: Asi Karikatürist (Bayan, 88) Kime: Dost Şeref Tarih: 21.06.2008 07:19 (GMT +2:00) Konu: Yn: [mavibulvar-boyd..] Kelle hesabını yapanlar duysun Bilim insanlığın kimliği olsun Dost Şeref bilimi bilgiyi bulsun İnsanlık onurum rübbemiz olsun Kelle hesabını yapanlar duysun *********************************** ister işsiz kalsı açlıktan ölsün tersanelerde tek tek kırılsın umrundamı ilim bilim şeref te kimmiş kardeş kardeşi vurursa vurmuş o kelle hesabını yapmakla meşgulmuş... ellerine sorgulayan yüreğine sağlık... Şerafettin Muş
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() 1 Mayis
kan bagi Din Dil Milliyet ve Cinsiyet ayrimi yapmayan Bayramlarin En kutsali 1 mayis Emeyin bayramini Kutluyorum Dost seref Şerafettin Muş
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() 1 Mayis.1
1 MAYIS.1 Birlik mücadele dayanışmamız Bir mayıs emeğin bayramı bugün Ekmek ile barış yaşam kavgamız Bir mayıs emeğin bayramı bugün Dili dini kan bağını tanımaz Çalışan işçiyiz üretim durmaz Emekçi insanlar bayramsız olmaz Bir mayız emeyin bayramı bugün Emekçinin birliğinin günüdür Yaşasın bir mayıs bayram günüdür Emeğin değerin onur günüdür Bir mayıs emeğin bayramı bugün Sömürüye karşı savaşa karşı Enternasyonalizim insanlık marşı Bir mayıs alanı renkli bir çarşı Bir mayıs emeğin bayramı bugün Örgütsüz köleler örgütlü olsun Sendikası sigortası bulunsun Köylüm işçim öğrencimiz doğrulsun Bir mayıs emeğin bayramı bugün İşçi ile emekçinin yolları Dünya işci sınıfının bayramı Onurumun emeğimin bayrağı Bir mayıs emeğin bayramı bugün Ekmek yoksa barış olmaz diyoruz Üretimsiz yarış yok biliyoruz Toplumsal paylaşım olsun diyoruz Bir mayıs emeğin bayramı bugün Hak ve özgürlükler olmadan olmaz Birlik mücadele örgütsüz olmaz Emeğin bayramı bayramsız olmaz Bir mayıs emeğin bayramı bugün İşçim emekçim bugün senin günün Bir mayıs bayramı senin düğünün Yarının tarihi dünün bugünün Bir mayıs emeğin bayramı bugün Bir Mayıs Bir Mayıs Bir Mayısımız Bugün emek ile dayanışmamız Emeğim değerim kutsal varımız DOST ŞEREF emeğin bayramı bugün 30-4-2007 DOST ŞEREF Şerafettin Muş
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() 78.Liler
78.liler Ileriyi göre göre Gider yetmiş sekizliler Solda cephe öre öre Gider yetmiş sekizliler Alın terindendir harcı Karşılığı bin bir acı demokrasi tek kazancı Coşar yetmiş sekizliler Hepsi bir bir fişlendiler Üretimden dışlandılar Işkencede ser verdiler Yiyit yetmiş sekizliler Her biri bir renkten telden Ne gelirse gelsin elden Hesap sorsun darbeciden Tarih yetmiş sekizliler Haklılarınan bir olup Haksızlara karşı durup Milyonların sesi olup Haykır yetmiş sekizliler Işkencede ölenlerin Birde sürgün gidenlerin Yurtta işsiz kalanların Sesi yetmiş sekizliler Bin bir çiçek var dalında Umutları baharında Karanlıklar tuzağında Yaşar yetmiş sekizliler Yolumuzda bin bir viraj İlerleriz yavaş yavaş Durduramaz bin bir baraj Taşar yetmiş sekizliler Dost şeref im izim izim İnancım mataryalizim Bizim yolumuz çok uzun Dayan yetmiş sekizliler 28-09-2005 Dost Seref Şerafettin Muş
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Acı tatlı bir hayatı paylaştık
Acı tatlı bir hayatı paylaştık Sen bir ağaç idin bende bir yaprak Dört mevsimin baharını paylaştık Sen bir ekin oldun Ben kara toprak Üretimi tüketimi paylaştık Sen gökte buluttun bende bir yağmur Sevgi sarhoşuyum gözlerim mahmur Başını göğsüme yaslayıp uyur Uykularla rüyaları paylaştık Siyah saçlarında beyazlar niye sevmek çile dedin çektin sineye Hakkım dedin karar verdin sevmeye Sevgi ile sevdaları paylaştık Sen güneş ben yağmur yaşam bir sevgi DOST ŞEREF gayretle emeğin sergi Öğrenme gayreti yaşamın dersi Acı tadlı bir hayatı paylaştık 5/4/2008 DOST ŞEREF Bu şiiri mi evlilik yıl dönümümüz dolayısıyla yazdım Kimden: sabir tasi (Bayan, 71) Kime: Dost Şeref Tarih: 05.04.2008 14:39 (GMT +2:00) Konu: Yn: [kiyamete-kadar] Acı tatlı bir hayatı paylaştık nice evlilik yıldönümlerini,eşinizle,huzur içinde geçirin,ayrıca şiiriniz çok güzel tebrikler. Kimden: kayıp-biri // ESMA ÖZAN (Bayan, 37) Kime: Grup: Uzun Yol Tarih: 5.4.2008 18:59 (GMT +2:00) Konu: Yn: Acı tatlı bir hayatı paylaştık BUNDAN DAHA GÜZEL HEDİYE OLMAZ SANIRIM. ALLAH NİCELERİNE ERDİRSİN EFENDİM. TEBRİKLER. Şerafettin Muş
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Açılmaya Başladı
Açılmaya Başladı Bilgi canımıza ferman okuyor Kör gözlerim açılmaya başladı Ellisinden sonra inan korkuyom Kör gözlerim açılmaya başladı Yaşamla hesabım bence bu belki Farklılığı fark edenler ne derki Doğamız çok güzel yüzler çok renkli Kör gözlerim açılmaya başladı Çok hoyrat yaşadım bu beni üzer Güzel ile çirkin kol kola gezer Dünya hayalimden de inan çok güzel Kör gözlerim açılmaya başladı Gençlik yıllarımda veremediğim Yaşlılık dağ imiş göremediğim Korkum karanlıkmış yenemediğim Kör gözlerim açılmaya başladı Günden güne rezaletin dümeni Öğrendikce inan korkutur beni Gün geçtikce tanır oldum ben beni Kör gözlerim açılmaya başladı Yaşlandıkca soluğumuz kesilir Bakış açımızda neler eksilir Göz bantlarım yavaş yavaş çözülür Kör gözlerim açılmaya başladı Bilgisizlik acısını bilmeyen Kuşatılmış korkuları yenmeyen Bakar körmüş baktiğını görmeyen Kör gözlerim açılmaya başladı Yaşlandıkca öğrenmenin korkusu Dost Şeref in bundan kaçar uykusu Nasıl bir yer karanlığın arkası Kör gözlerim açılmaya başladı 10-10-2007 Dost Şeref Şerafettin Muş
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adı
Adı Var olan dünya dan yeni dünyanın Radikal kopuştur yenin adı Kapitalizim insanlığı oyalar Güncel sorunlardır kavganın adı Marks la ekonomi ve politika Radikal bir çözüm radikal kavga Sınıf savaşımı kutsal bir dava Artıyla eksidir kavganın adı Çeliğe su verdik kominist ruhtuk Ateşle kan içinde kaldık yoğrulduk Kararlı dirençli olduk vurulduk Emekle ekmektir kavganın adı Marksist felsefeyle bakın dünya ya Farklı bir bakıştır bilimdir bu ya Sınırsız sınıfsız yeni bir dünya Dost şeref emektir kavganın adı 16-09-2006 Dost Şeref Şerafettin Muş
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ahlaksızlıklar da Ahlak Kalmadı
Ahlaksızlıklar da Ahlak Kalmadı Başa bela sorumsuzluk çetesi Sorumsuzluklar da sınır kalmadı Daha var mı rezaletin ötesi Ahlaksızlıklar da ahlak kalmadı Evrensel dünyaya hazırım diyor Bir yanı bağnazlık fedayım diyor Direksiyonda kim nere gidiyor Hızı durduracak firen kalmadı Onur namus şeref kuran üstüne Yemin ediyorlar yemin üstüne Toplumsal onurun ta ötesine Sınırsızlığında sınır kalmadı Her metre karede suç örgütleri Asalaklar istiyor ki hep geri Kim sağlar bunlara güvenlikleri DOST ŞEREF bunlar da onur kalmadı 22/02/2008 DOST ŞEREF Kimden: ayşemgülüm (Bayan, 59) Kime: Dost Şeref Tarih: 23.02.2008 09:33 (GMT +2:00) Konu: Yn: [mavibulvar-boyd..] Ahlaksızlıklarda ahlak kalmadı günaydın yaşadığımız ortamı ne güzel anlatmışsınız yüreğinize sağlık elinize sağlık ahlaksızlık diz boyu şerlerinden allah hepimizi korusun.iyi hafta sonları. Kimden: Bornovalı Nazmi (Bay, 50) Kime: Dost Şeref Tarih: 23.02.2008 10:47 (GMT +2:00) Konu: Yn: [sevgiye-cagri] Ahlaksızlıklarda ahlak kalmadı Merhaba, Efendim, Yaşadığımız durumları şahane dile getirmişsiniz. Elinize, yüreğinize sağlık. Paylaştığınız için teşekkür ederim. Saygı ve selâmlarımla... İ.Hakkı Cengiz Kimden: den_gbej (Bay, 21) Kime: Dost Şeref Tarih: 24.02.2008 19:46 (GMT +2:00) Konu: Yn: [ronayî-ya-dilan] Ahlaksızlıklarda ahlak kalmadı haklısın sayın dost şeref acı rengını yıtırecek ve butun dullerde okunanagıt kalacak dunyanın orta yerınde dengbeje varıp zozanlarda coban ve berıvanlarla seslenır ve belkıde hıckırarak aglar coban kavalında ya sen dost ne yaparsın oralarda . Şerafettin Muş
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ahvalini Halka Sorasım Geldi
Ahvalini Halka Sorasım Geldi Asiye nasıl kurtulur filmini İzledikce izleyesim bak geldi Bilim ile teknoloji ilmini Düşündekce düşünesim bak geldi Ruh sağlığı bozuldukca ülkenin Kalkınmayı engelleyin ünlenin Asiyeler çırpındıkca gülmeyin Gülenin üstüne gülesim geldi Bizde aynı yolun yolcusu olduk Nasıl kurtuluruz sorusu sorduk Bireysellik öne çıktı yorulduk Neden bencinleştik kızasım geldi Akıl sağlığımız bak bozuluyor Çekirdek aileler hep dağılıyor Asiye nasıl kurtulur soruyor Soranlara soru sorasım geldi Toplumsal sefalet kustu kinini Yozlaşma kültürü kesti önümü Nasıl kalkınırız diye yönümü Bilenlere karşı dönesim geldi Toplumsal sorunun adı asiye Sorumluluk almaz çözülsün diye Dost Şeref dertleri sardı sineye Ahvalini halka sorasım geldi 07-12-2007 Dost Şeref Şerafettin Muş
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|