![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57913
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ABciye
Hele bakın siz şu işe Girdik sayılırmış ABiye Çok lazımmış böyleside bize Sınırlar kalkacakmış hele bir de Biz bu vatanı dededen atadan aldık teslim Yok öyle AB diye diye Vermeye yetmez seninde neslin Kuzuyu vermişler kurda Satıyor canım vatanı Eskici de kendi vatan'ı sandı hurda Dağıtıyor kurda kuşa Bak sen şu hükümeti devranıma işte Hocan kim ki sen ne olasın Aynı kafanın adamısın Kalkındırmış gibi memleketi Gösterdin cümlemize Yedirdim zannetin acıyı bal diye diye Kıbrıs giditti nerdeyse elden Ne el uzattın ne tuttun tüfeğin dipçiğinden Vurdun nice şehitleri ta can evinden Yapma hükümeti devranım Bak sonra ihtilali var bu zamanın Aklını devşiri ver başına Sonra açılır bak türlü türlü iş başına Demedi demeyesin Külü kor görmeyesin İnde koltuğunda bir öyle bak Oradan bakmak sizlere belki de rahat Ama yemez bundan sonra ahali Sen git yinede dene bir ABiyi Zorla olmaz güzellik Gel elele verelim Düzeltelim memleketi Kalmasın işimiz AB iyede dedeyede Hallederiz biz her işimizi kendimizle
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Adın 'ELVEDA'
İyi ki varsın demiştim ya sana Seni seviyorum demiştik birbirimize Yalan olmuş bak her şey gibi Rüyaymış düşmüş hayal bizimki Kaybettik bak sonunda yitirdik Sevmenin büyüsünü Şimdi ise bulduk ayrılığın Acı veren iksirini Ve içtik kana kana Doymadık hiç içtik içtik Şimdi ise son sözümüz olmuş Elveda Ve son kez bakıyorum ardın sıra Ve son kez ağlıyorum sana Çünkü dilimde artık senin adın Elveda
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adını
Aşk Koydum Adını Bende ki Bu Acının Sevda Koydum Adını Bende ki Bu Senın Ölüm Koydum Adını Sen Den Ayrılışımın Deli Koydular Adını Sana Sevdalanışımın Berduş Koydular Adını Sana Bağlanışımın Sarhoş Koydular Adını Sana Bağışıklığımın Bitti Koydular Sonunda Adını Beni Terk Edip Gidişinle
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Affet Beni Rabbim
Mevlâ’m Verdiğin her güne Yaşattığın her saate saniyeye Verdiğin mutluluğa acıya Aldığın tüm sevenlerime Ve sevemediklerime Bundan sonra vereceğin her derde zulme Tattıracağın acıya Yaşatacağın nice mutlu günlere Şimdiden şükürler olsun Ve Şimdi isyanım sana değil inan İsyanım yaratığın o zalim kullarına Seveni ayırana Garibe kıyana Zulmü vazife sayana Devletine ihanet edipte soyana Namusumuza namussuzca bakana Sana eş koşana Kurda kuşa tapana İsyanım Affet beni ey Allah’ım Beni affet
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Affet Ne Olur
Bu ******* bitmez bana Zehir oldu senden ayrıldım ayrılalı Her an her saat bekledim Aradım hep bir fırsat Görmek için seni Özledim sevdiğim özledim Gittiğim için affet beni Ama yandın hep içimde için için Ölürüm bir tel saçın için Döndüm sevdiğim Beni affetmen için
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağla
Birazda sen ağla Ağla ki öğren acıyı kederi terk edilmeyi Biraz daha ağla Ağla ki yeni ufukları gör Unutma tek değilsin dünyada Ağla ki gör diğer insanları da Artık öğren insanlığı.... Zor gelmemeli ağlamak sana Ağla ağlada yüreğin kabarsın İçinde volkanlar patlasın Seller başlasın Her damlada sevgi aksın bedeninden Her damlada hisset sevmeyi ve sevilmeyi Dinince göz yaşın beni daha iyi anlayacaksın Benim sana nasıl ağladığımı Kapında ayaz *******de nasıl üşümeden beklediğimi Seni nasıl deliler gibi sevdiğimi anlayacaksın Ama iş işten geçmiş olacak Çünkü ben artık yolun sonundayım Artık bir dönülmezdeyim.. Ben artık başlangıcındayım sonun Ben artık hiç üzülmeyeceğim Konurken bedenim musalla taşına Sen ağlarken ben tebessüm edeceğim usulca Sana ve aşkımıza Ben hayatta hep ağladım sevgi için Ben ölürken de birazda sen ağla benim yerime Hadi durmasın göz yaşın Biraz daha ağla Ağla ki sende konulurken musalla taşına Gülümse geride bıraktığın Sevenlere sevilenlere Hadi durma ağla AĞLA.
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağladım İşte
Hani ağlamazdı şairler hocam Hani gözyaşını saklardı şiirlerinde Hani üzüntüsünü gizlerdi Yalanmış hocam yalan Şairde ağlarmış şiirde Dizede mısrada Ağladım her anımda Aklıma geldi geçmiş günüm dünüm Ağladım işte Yalan oldu ağlamayan şairler Affedin ağladım ben işte Aşka sevgide ağladım Bir de bırakıp gidene Geride kalanlara ağladım Yalan çıkardım ağlamaz diyenleri Hemde hıçkıra hıçkıra ağladım işte
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ah Ayrılık
Ayrılık adı yaman Ah ayrılık yere batsın yüzün Karadı yüreğim Ağladı gözüm Islandı yanaklarım yine Kahpesin ayrılık Sen ah sen yalnızlık sen Ağarttın saçımı Yıktın yıkılmaz aşk tahtımı Bitirdin sevgimi aşkımı Bat yere Cehenneme düş ayrılık Çıkma hiç oradan Dokunma sevene Değme aşk dolu yüreklere Dokunma candan sevenlere Değme vurma Ayırma ne olur seveni koparma Ağlatma, beni ağlattığın gibi Ağlatma işte ağlatma Vurulmuş zaten yürek ayrılık senin hançerinle Yeter beni söyletme
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ah Sen
Tek kalan sensin Tek kalan kulaklarımda Veda eden sesin Şimdi ise geride kalan Bomboş bir ev Bitmiş bir aşk Terk edilmiş bir adam Yani ben Bilmiyorum sen hiç sevdin mi? Ben çok sevmişim seni Şimdi daha iyi anladım bunu Terk edip gidişinle Elimde resmin aydınlatıyor odamı Hayalin kaplıyor dört bir yanımı Ama sen değmezsin düşünmeye Değmezsin hiçbir şeye Ağlamaya değmezsin Yanmaya değmezsin Çünkü sen vicdansızsın Sen ah sen Neler yaptın gidişinle neler Bana bir bilsen
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ahdı dua(buda olsun bana)
Ahdi duamdır bu sana Yaşamın boyu Haktan sana dileğimdir bu; Benden sonra hiç gülmesin o yüzün Gözlerin baksın ama görmesin Ağarsın genç yaşta saçların Etmesin kimse sana hayır dua Sonun olsun ahdi ile bela Yolun kötüden çıkmasın düze Hep düşmek olsun sonun Bir değil binlercesi tekme vursun düşünce Acıdan kesilsin sesin soluğun O şiir yazdığın elin Okuduğun dilin ve düşündüğün o beynin dursun Tutulsun o dilin Tek tek kırılsın parmakların Acı çekmez olsun yarınların Adın Süleyman olsun yine anılmasın Kimse seni it hesabına almasın Yandım dedikçe yanasın daha da çok Susuz kalasın da ölüm döşeğinde Bir damla su versin eller sana Çabuk çıkmasın canın Yalvar yakar ol sen inşallah Azrail’ e Al canımı da kurtar diye Ölmeden kıvran dur Ölünce de kurtulma hiç azaptan Ve hakta gelen gazaptan Cehennemden çıksa en kötü kul bile Sen kal en hep en dibinde Bir yan bir don Acı ile dön dur Süleyman adın gibi bat yere Çıkma hiç bir gün güzel güne Ölümde bile Çektirsin sana hak çekilmeyeni Umma inşallah bir daha Âmin
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|