![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2539
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Ruhumda Aşk Var!
Ne mahpushane yıkar beni, Ne de ölüm düşleri... Kahpeymiş insanlar, Bozukmuş düzen, Ne yazar..? Yaşama sevinci var yüreğimde, Sevgi var.. Sevda var.. Kısacası dostlar... Ruhumda... Tüketemediğim aşk var..! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 53 Thanked 20 Times in 11 Posts
Üye No: 5844
İtibar Gücü: 1526
Rep Puanı : 1277
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ahhhh beeaaa
eyw. saolasin kankam ..
n3iriyi cuma muçe n3aşa exti (gördünmü kardeşim nasıl gökyüzüne çıktın) hus mik trağodasen ham gzalepes (şimdi kim şarkılar söyleyecek bu yollarda..!) Güle güle Lazi Bere, kardeşimizdin kardeşimizsin kardeşiniz, sonsuza kadar.. -Trabzonspor bir "yol"dur.. -Peki bu "yol" nereye gider? -Hiçbiryere gitmez.."O" bir duruş biçimidir... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2539
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() HEP YANLIZIM
Matemini tutup Yıllarca acısını çektiğim Uğruna ateşler yaktığım Dağ başlarında Sürgün yediğim hançerlendiğim Köy yollarında Şimdi rüzgarlar eser Kadere inat.... Ve bir ölüm düşün Yaşanması mwcburi Uçurum kenarında Aşklara sebep Ve beni düşün karlı yollarda Yanlız başıma dolaşırım hep... MEVLÜT SELVİ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 145 Thanked 408 Times in 212 Posts
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2018
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi :
|
![]() çok guzel olmuş eline saglık
Tanıdıktı yalnızlık oysa Haklısın belki yanımda Hazırdım bu kez mutluluğa Nerden çıktı şimdi bu ayrılık Öyle boş öyle boş ki bu dünya Güneşim sandım seni oysa Girdabın içinde yaşarken Yakamoz yakamoz çakar aklıma Susadım sana tek bir nefeste Yaşadım aşkımı bir heveste Gözümün önünde durma n''olur Yaşamak öyle zor ki bu bedende Hadi yoluna eyvallah Mutlu ol gülüm işallah Sen geçen günün ardından Bi başına kalma inşallah |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sel oldun aktın önce ruhumda | F.S.Mehmet1453 | Şiirler Ve Güzel SözLer | 0 | 07-25-2009 03:03 PM |
Ruhumda karanlık geceden derin. | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-13-2008 06:50 PM |
Fırtınalı ruhumda ilerlerken sevdâ teknem | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-17-2008 09:11 PM |
Olmazsan Olmuyor Ruhumda Mana | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-06-2007 06:28 PM |
Ruhumda Aşk Var! | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 3 | 06-04-2006 08:45 PM |