![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57913
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, arı kovanlarına gizlenmiş 9 kilo esrar ele geçirildi. Petek sahibi ilginç bir savunma yaptı.
Muharrem Cin'in haberi Gözaltına alınan zanlı, “Arılarım esrarı çok seviyor, arıları kovanda tutmak için esrar yetiştirdim ve kovanın içine koydum” şeklinde komik bir savunma yaptı. Kütahya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ile Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan istihbarati çalışmalar ve teknik takip sonrası Karakova Mahallesi'ndeki bir bağ evine operasyon düzenlendi. Operasyonda yapılan armada, arı kovanlarının içinde gizlenmiş 9 kilo esrar maddesi bulundu. Polisin ani operasyonu nedeniyle şaşkına dönen bağ evinin sahibi S.A (45), kovanlar içerisinde ele geçirilen esrar maddeleriyle ilgili, “Ben arıcılık yapıyorum. Arılarım esrarı çok seviyor. Bende arıları kovan içerisinde tutmak ve daha verimli olmaları için bahçemde esrar yetiştirerek kovan içerisine koydum” şeklinde komik bir savunma yaptığı öğrenildi. Polis ekipleri bahçede ele geçirilen esrar maddesine el koyarken gözaltına alınan S.A., ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldü. Satmak için esrar yetiştiren ve depolayan zanlı, işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildiği adli makamlarca ''uyuşturucu madde bulundurma ve ticaretini yapma'' suçundan tutuklandı. Bu arada, Kütahya'da bu yıl bir defada en fazla miktarda esrarın bu operasyonda ele geçirildiği belirtildi. Operasyonu gerçekleştiren Kütahya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi ekipleri, yaptığı operasyonla bir kez daha gençleri zehirleyen uyuşturucu tacirlerine göz dağı verdi
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|