![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Acı Sözler
Şaka değilse beni bırakıp gidiyorsun Bir de bana kendine çok iyi bak diyorsun Senden ayrılmam derken, veda mı ediyorsun İnat edercesine karaya ak diyorsun Bilmiyor musun sensiz bu dünyam zindan olur Senden sonra ne kadar dert varsa beni bulur Sanma gönlümde kopan fırtınalar durulur “Özlediğin zamanlar resmime bak.” diyorsun Beni kahreder senin bu anlaşılmaz halin Böyle acı sözleri nasıl söylüyor dilin Hani benden uzakta bendim senin hayalin Sarıldığın boynuma kelepçe tak diyorsun Bir türlü duymuyorsun hüzün dolu sesimi Elimden alıyorsun yaşama hevesimi Senin maksadın belli tüketmek nefesimi Tüm anılarımıza bir kibrit çak diyorsun
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Acıların Resmi
Hep ah ile anıyorum ismini Hasretini tarif etmem imkânsız Çizemedim acıların resmini Hasretini tarif etmem imkânsız Gönlümde açtığın yara çok derin Nereye gittinse belirsiz yerin Yakın arkadaşı oldum kederin Hasretini tarif etmem imkânsız Senden ayrı nefes almak bile zor İçimde yaktığın ateş şimdi kor Başkasından değil, beni benden sor Hasretini tarif etmem imkânsız Ayrılığa düştük sürerken sefa Ölüyorum sensiz her gün bin defa Hani meleklerde olurdu vefa Hasretini tarif etmem imkânsız
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Acılarla Yaşıyorum
Günler haftalara, Haftalar aylara, Aylar yıllara değişecek Ne yazık ki seninle Yollarımız birleşmeyecek. Muradıma ermeden, Hiç bahar görmeden Şu dünyadan Göçüp gideceğim. Aşk kurşun yarasından Daha derinmiş, Kara sevda çekenler Günden güne erirmiş. Böyle yaşamak Ölümden beter Gücüm kalmadı artık Bu kadar dert yeter. Sen, beni gündüzü olmayan *******e mahkûm ettin. Canın bedenden Gitmesi gibi Beni terk edip gittin. Aşk kurşun yarasından Daha derinmiş, Kara sevda çekenler Günden güne erirmiş. Şimdi bahtı karaları Çok iyi anlıyorum. Ben de onlar gibi Acılarla yaşıyorum.
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlayan Oldum
Ateşle oynadın yanan ben oldum Hasretle adını anan ben oldum Yalancı aşkına kanan ben oldum Sen gülerken bense ağlayan oldum. Oyunsa bu, oyunbozan sen oldun Güzel yazda, bana hazan sen oldun Ölmeden kabrimi kazan sen oldun Sen gülerken bense ağlayan oldum. Gönlümde gülümdün, sevgiden soldun Gözümün önünde sanki kayboldun Anlamadım, ayrılıkta ne buldun? Sen gülerken bense ağlayan oldum. Hayallerim bir bir hüsrana döndü Görmüyor gözlerim, ışığı söndü Benim öldüğüm gün gittiğin gündü Sen gülerken, bense ağlayan oldum.
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlıyorum
Üzülüp ağlıyorum Senden ayrı geçen Zamanlara ben Birlikte olmak varken Birlikte gülmek varken Hayatı dolu dolu Birlikte yaşamak varken Üzülüp ağlıyorum Senden ayrı geçen Zamanlara ben Ne sana yarar Ne bana yarar Ayrılık ikimize de En büyük zarar Sensiz hayat bana Çok acı veriyor Günler boşu boşuna Eriyip gidiyor Üzülüp ağlıyorum Senden ayrı geçen Zamanlara ben Gözlerimde gözlerin Gözlerinle bakarım Seni öyle sevdim ki Uğruna dünyayı bile yakarım Üzülüp ağlıyorum Senden ayrı geçen Zamanlara ben
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ah Gözlerim
Yanımda sen olsan İnan ki aramam *******im gündüz olur Ben güneşi aramam Hayatı ben seninle Aşkınla hayat bildim Hasretinle eridim Ben ne hâle geldim Şan, şöhret, para, pul Hiç biri değil derdim Sensin benim emelim Ben sana gönlümü verdim Sen olsaydın yanımda Mutluluğa ererdim Sen olsaydın yanımda Yaşamayı severdim Gözlerim ah gözlerim Yaşla dolu gözlerim Ağlamayı bilmezken Gülmeyi unuttu gözlerim Şan, şöhret, para, pul Hiç biri değil derdim Sensin benim emelim Ben sana gönlümü verdim
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Akar Giderim
Kapıldım sel gibi duygulara ben Bıraktım kendimi akar giderim Düştüm bilmediğim korkulara ben Gönlümü aşkınla yakar giderim Nasıl eder bensiz vicdanın rahat Bana bir yıl gelir sensiz bir saat Istırap olacak sana da bu hayat Kalbimi acınla yıkar giderim Can çekişir bana verdiğin umut Unutamam seni desen de unut Bırakma elimi ne olursun tut Yaşlı gözlerimle bakar giderim Sensiz zindan bana oturduğum ev Seviyordun beni hadi yine sev Aşkınla yanarım hep alev alev Dünyanın derdini çeker giderim
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aklıma Gelmezdi
Sebepsiz ayrılığın sırtımdan vurdu beni Bırakıp gideceğin hiç aklıma gelmezdi Senden ayrı yaşamak şimdiden yordu beni Bırakıp gideceğin hiç aklıma gelmezdi Neler vermem ben senden gelecek bir habere Hasretin ezdi geçti, her yerim yara bere Hayatın tadı kaçtı ardından birden bire Bırakıp gideceğin hiç aklıma gelmezdi Yaşama sevincimdin, her şeyimdin sen benim Gece gündüz ağlarım, inlerim inim inim İntihar edecektim men etmeseydi dinim Bırakıp gideceğin hiç aklıma gelmezdi Kâbus mu bütün bunlar, yoksa acı gerçek mi Bu ıstırabım ömür boyu hep sürecek mi Gözlerim, yârim seni bir daha görecek mi Bırakıp gideceğin hiç aklıma gelmezdi
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aklın Başında Değil
Yüzüne karşı Yalancı demeye Varmasa da dilim Sen bana doğru Söylemiyorsun sevgilim Dün ak dediğine Bugün kara diyorsun. Beni bir seviyor, Bir sevmiyorsun Senin aklın başında değil Gönülle oynanmayacağını bil Bana ne zaman, nerde Ne dedinse ispat ederim İspat edemezsem Bu şehri terk eder giderim Güneş gibi, yıldız gibi Şahitlerim var Bağrına bastığın Şiirlerim var, Adına yakılmış Şarkılarım var Ellerinde ellerim, Gözlerinde gözlerim var Vicdanın ölmediyse Bir de ona sor Kendinle yüzleşmen O kadar mı zor? Senin aklın başında değil Gönülle oynanmayacağını bil.
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aldandın
Ne zaman arasam cevap vermiyorsun Telefonu açmıyorsun Belki numaramı bile çoktan sildin Sen benim gözümde güneştin Yükseklerde başın döndü Yerlere indin Sen vefasız çıktın Sen kıymet bilmedin Güneş gözünü aldı Mum ışıklarına kandın Yıldız böceğini yıldız sandın Sen bende bitmez heyecandın Aşkım sana ağır geldi taşıyamadın Sen beni anlayamadın Sen elindeki elması verdin Yerine cam parçaları aldın Farkında değilsin sen aldandın Güneş gözünü aldı Mum ışıklarına kandın Yıldız böceğini yıldız sandın Sen bende bitmez heyecandın.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|