![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008
Teşekkür Etme: 1 Thanked 13 Times in 12 Posts
Üye No: 45566
İtibar Gücü: 1613
Rep Puanı : 8694
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Turkcell Süper Lig hakemlerinden 38 yaşındaki Kuddusi Müftüoğlu, 29 Mart’taki yerel seçimlerde AKP’den Antalya’nın Alanya İlçesi Belediye Başkanlığı’na aday adayı olduğunu açıkladı.
Evli, 3 çocuk babası Kuddusi Müftüoğlu, dün öğle saatlerinde İlçe Başkanlığı binasına Finlandiyalı eşi Pauliina Tuba Müftüoğlu ile birlikte geldi ve başvuru formunu AKP Alanya İlçe Başkanı Hüseyin Güney’e verdi. Referanslar bölümüne Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu’nu yazan Müftüoğlu, üniversitede şehir plancılığı okuduğunu ve Alanya’ya hizmet etmek istediğini belirtti. Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Müftüoğlu, şunları söyledi: "AKP’nin milliyetçi, muhafazakar ve demokrat kimliği, benim öteden beri süre gelen dünya görüşümle tam anlamıyla örtüşüyor. Türk siyasetine yeni bir anlayışı hakim kılan AKP çatısı altında Alanya’yı yönetme, halkla birlikte, halkın belediyesini kurmayı hedefliyorum. Adaylık ve seçilmem halinde belediye başkanlığım döneminde futbol hakemliğini sürdürmeyi planlıyorum."
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|