![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008
Teşekkür Etme: 1 Thanked 13 Times in 12 Posts
Üye No: 45566
İtibar Gücü: 1629
Rep Puanı : 8694
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ah!!!! Bitanem...
Gözleirnde hayat buldugum.... Nefesini nefesimle kestigim.... Bir zamnlar beraber ölmeyeeeee yemin ettigim.... Biricik sevgilim..... Gözlerim dolardiya hani sensiz *******de... Ellerim elelrini arardiya sarkimiz calerken.... Ve sen hani cok severdinya Bir zamnlar. Yoksun...Sebebsiz bir ayrilik bu belkide..... Hak etmedigim bir yasam hukum suruyor bu ruhumda..... Aklimda fikrimde yine sen .... Gece sabah olmuyor ve yine Yagmur yagiyor.... gözlerim gözlerini araken... Ve yine sen yoksun... Deliler gibi seni severken... Adin dilimden dusmesken... Sevdan bagrimi yakip kavururken..... Ve sen yine yoksun.... Umursamyorsun..... Gecmiyor zaman... Ellelr bilmiyor derdimi... Sarmiyor yarami kimsecikler.... simdi sen gittinya Biraz aci cekerim.... Bir kac gun mutsuz olurum.... Yuruyemem bacaklarim titrer ... Gözleerime perdeleler iner.... belkide Zaman biter.... Simdi isterdim yaninda olabilmek... Sarilmak gözlerine bakmak... İste buydu bizim hayalimzzzz kilometreleri asip daglari delip kavusmak sım sımkııııııı sarılmak Gözlerine bakmakti her sey Bizi ayiramazdi kimseler... Kimse bizim sevidigimz kadar sevemezdi oysaki..... Neden geldi bu ayrilik.... Mecburmuyduk bu kadar cok severken ayrilmaya.... Gitmelimiydin sen? Ben bu kadar aci cekmelimiydim... Söyle hangi ask hak ederdi bu cezayi... Ve hangi sevgili hala böyle benim gibi delice severdi.....
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|