![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2008
Teşekkür Etme: 0 Thanked 20 Times in 3 Posts
Üye No: 57527
İtibar Gücü: 1267
Rep Puanı : 2555
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Merhaba arkadaşlar bu topic'te sadece gerçekliği kanıtlanmış yerli amatör videoları paylaşıcam, bir kısmını zaten izlemişsinizdir fakat nette o kadar çok yerli diye yutturulanlar varki yalanla gerçek ayrılamıyor.. bu çalışmada ben bunları ayıklamaya çalıştım eksik kalanlarıda tamamlayabiliriz beraber Hadi iyi seyirler başlıyoruz.. Hergün güncellenecek kırık linkler olursa bildirin hemen yenileyeyim ! FİLMLERİN TAMAMI SESLİDİR ! ---------------------------------------------------------------- Gerdek Gecesi Muhabbeti ![]() İNDİR ------------------------------------------------------------------------------------- Alev Yeter Diyor ![]() İNDİR ------------------------------------------------------------------------------------- Mustafa ve Eşi - Namı Diğer Hayvan ![]() İNDİR ------------------------------------------------------------------------------------- Mustafa ve Eşi - Şov Devam Ediyor![]() upload ediliyor... ------------------------------------------------------------------------------------- Kız Kendinden Geçmiş ![]() İNDİR ------------------------------------------------------------------------------------- Gülşah - Aşkım Bebeğim ![]() İNDİR ------------------------------------------------------------------------------------- Doğum Günün Kutlu Olsun ![]() İNDİR ------------------------------------------------------------------------------------- Arabesk Eşliğinde ![]() İNDİR ------------------------------------------------------------------------------------- Liseli Esra Okul Eteğiyle - Adana ![]() İNDİR ------------------------------------------------------------------------------------- Sevimli Kız ![]() İNDİR ------------------------------------------------------------------------------------- Sibel - Bacaklarımı Böyle Açim mi ![]() İNDİR ------------------------------------------------------------------------------------- Çaycuma Skandalı ![]() İNDİR ------------------------------------------------------------------------------------- Hataylı Lolita ![]() Son düzenleyen: rolda06; 08-07-2009, 10:08 PM.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
boranz1972 (10-28-2008), bora_55 (10-22-2008), e.cakir (10-20-2008), kenankarax (10-21-2008), MEGASEHİR (10-24-2008), morveotesii (10-21-2008), neka51 (10-07-2008), spkgeo (10-15-2008) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2008
Teşekkür Etme: 6 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 55547
İtibar Gücü: 1299
Rep Puanı : 900
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() bazı linkler(üst taraf) bir kaç ı ölü
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() rapid dosyalarımı karalisteye almış bu yüzden dosyaları sildim ve yine rapid serverlarında uploadla ilgili sorunlar var bu yüzden şuan dosyaları uploaded.to ya yükledim alternatif olarak.
rapiddeki sorun biter bitmez rapidede upload edicem iyi seyirler arkadaşlar... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2008
Teşekkür Etme: 6 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 55547
İtibar Gücü: 1299
Rep Puanı : 900
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() saol kardeş... yeni çalışmalarını bekliyoruz....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() yeni çalışmalar birkaç gün içinde gelicek
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 57321
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() harikasın
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() dosyalar upload.to ya yüklenmiştir arkadaşlar bikaç tane kaldı onlarda yarine hazır iyi seyirler..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() en alta yeni videolar eklenmiştir arkadaşlar iyi seyirler
devamı tabikide gelicek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() yeni videolar eklendi 12.10.08
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 14965
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10