![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Adı saklı
seviyorum seni bir tanem terketsende binlerce kere ölüm ölüm bir can var benden bedeninde hasreti yakar içimi zulüm zulüm bekliyorum seni bir tanem gelmesende yıllar boyu hasret hasret adı yüreğimde saklı kaldı büyür bir gün umudumuz sabret sabret unutmam seni bir tanem unutsanda sen sonsuza dek ihanet ihanet acılar büyür zaman içinde kussanda bana öfkeni içinden nefret nefret seviyorum seni bir tanem tek kokladığım çiçeğimsin sen gülüm gülüm adını sen koydun bu ayrılığın çare yok ayrılamayız biz yaşasakta binlerce kere ölüm ölüm... İbrahim Atılmış
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Alelade
sen karsimda dururken .............alelade oylesine ben coktan ulasmis oluyorum .............doruklarına mutlulugun. bakinca gozlerine, hele daha yakından bakinca icine göremediklerimi görüyorum ..............kapali kapilarin ardindaki. sonra tutunca ellerini, birde islanmissa azicik ............................terden gokyuzunun rengi degisiyor ...................kizila yakin mavi. ve sen karsimda dururken ..................alelade oylesine ben coktan girmis oluyorum ..............pembenin esrarina nefesin karistiginda nefesime ...............................anlatamam olum neki, .........azrail kim ki? guluyorum dar agacina sen karşımda dururken alelade ................................öylesine ben coktan gitmis oluyorum ...........................kendimden... İbrahim Atılmış
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ali haydar
haydar haydar ali haydar seni arzular oldu cümle canlar dökülmesin artık bu kanlar haydar haydar ali haydar gün oldu böldüler kavmimizi gün oldu kestiler dilimizi gün oldu verdik yoluna serimizi haydar haydar ali haydar biz seçmeden seçildiler başa baharı görmeden düşürdüler kışa aldılar özümüzü yüreğimiz döndü taşa haydar haydar ali haydar atılmışım kime dert yanayım seni özüm bildim haykırmaktayım için için ben yanmaktayım haydar haydar ali haydar durmaz bu dünya elbet döner gün olur sabret devran döner kurt ile kuzu yan yana döner haydar haydar ali haydar İbrahim Atılmış
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anlamı varmıki
sevmek insanları sevmek insanlığı sevmek ve insanlarla yaşamak insanlığından utanmadan ve utandırmadan insanları ve gelecek nesilleri küfrettirmeden bu güne doyasıya yaşamak ve yaşatmak dostlukları sonra paylaşabilmek elindekini ve kendinle barışık dolaşabilmek el ele ve kaygısızca koşabilmek ve gülebilmek korkusuzca hatta kahkaha atabilmek kendine yaşamın başka anlamı varmıki? İbrahim Atılmış
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anlat bana
Anlat bana sevgili Anlat hadi yüreğindeki sevgini Ne sevdalar yükledin küçücük yüreğine? Anlat bana sevgili Dilin anlatabilir mi yüreğini? Anlat bana sevgili Bir gül dalında ne kadar güzel? Gülün güzelliği kendinde özel Anlatsana ciğerim Hiç aşık oldun mu bir kuşa? Kuşun uçuşuna vuruldun mu Kanadındaki zarafete? Anlatsana gülüm Deli ırmaklar gibi coşmuşken yüreğin Vurup kendini ovalara duruldun mu? Anlat bana sevgili Hiç sırtından vuruldun mu? Sevilmekten değil, sevmekten yoruldun mu? Anlatsana hadi sevgili Kaçmak daha kolay değil mi? İbrahim Atılmış
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anlıyormusun
Anlıyor musun? Geleceğinde bir gün geleceğini Ağlayanların nasıl olsa güleceğini Bitenlerin yeniden başlayacağını Başlangıçların bir gün sona ereceğini Doğanların mutlaka öleceğini Tezatların hiç bitmeyeceğini Anlıyor musun Sen bu dünyada yaşıyor musun..? Giden çağırılmazmış geri Altından sehpası çekilmiş idam mahkumları gibi.... İbrahim Atılmış
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aradım
En kuytuluk yerinde sinemin En olmadik zamanlarda Aradim seni yillar boyu Kah dustum kah yurudum ..................sensizliklerde. Gun oldu rastladim izine huzunlerde Gun oldu kaybettim susuzluklarimda. col ortasinda ........................tan alasinda. emek verdim sevdim seni buyuttum umut umut yalnizliklarimda yarina sozum vardi hayellerimde ..........aglamayacakti cocuklar En kuytuluk yerinde sinemin En olmadik zamanlarda Aradim seni yillar boyu ............ ariyorum hala İbrahim Atılmış
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Atlantis
Her yiğidin harcı değildir teke tek kavga hayat işte bu yüzden çekilmezdir. Her şey üst üste gelir üstüne üstüne gelir üstelik üsteleyemezsinde ve hayatla olan kavgan ancak yaşamınkere hayat kadardır. sen ancak bu kavgada yaşamak zorundasın! Tüm umutların yitmişken ve kendini bir okyanusun ortasında çaresiz hissederken belkide ayaklarının altında kayıp kent Atlantis vardır! ? nasıl yükseldiyse sular: gün gelir geri çekilir... İbrahim Atılmış
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk olsun
Deli gönlüm coştu gene Tutabilene aşk olsun Kapılarını açtım amma Girebilene aşk olsun Benim derdim aşktan yana Sevenlere canım feda Sevmeyenlere elveda Dur diyene aşk olsun Atılmışım kenardayım Aşktan yana hep dardayım İsteyene ben buradayım Gitmeyene aşk olsun İstedim ki sen gelesin Seni sevdiğim bilesin Benim için tek güzelsin Görmeyene aşk olsun İbrahim Atılmış
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Azar azar
Tüccar oldum aldım sattım dolandım pazar pazar iyi aldım kötü sattım tükendim azar azar derviş oldum derin(e) daldım taptuk ile kırk yıl kaldım hep verdim hiç almadım tükendim azar azar seyyah oldum gezdim durdum her şehirde biraz durdum taştan taşa kafam(ı) vurdum tükendim azar azar berdoş oldum ayyaş oldum kendimi içkiye vurdum kurtuluş bu yolda sandım tükendim azar azar doktor oldum tabip oldum nice dertlere derman buldum gül gibi sarardım soldum tükendim azar azar kadı oldum hakim oldum hak'lının hakkını sordum sonun da kendimi vurdum tükendim azar azar Atılmışım dert doluyum bende bu allah kuluyum hayfımı kimden alayım tükendim azar azar der İbrahim dünya boştur doğumdan mezara hep koştur ne yaparsan o suçtur tükendim azar azar İbrahim Atılmış
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|