![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Göz demine gizlenmiş,sırların eşiğinde
Yol yorğunu, nefes alan duygularım Çaresiz ateş sıcaklığına saklanmış bedenim Yanık acısı renklere bürünmüş Ten yorğunluğunu solurken Acabalar Barikat kurar,son durak burası dercesine Çarpar,yapışır birer birer Mıh çakılmışcasına Acı çeken kalp seslerime Yaşamın gizemli kokusu sardıkça Hayal dünyamın,görülmez güzelliklerini Alt üst olur,bir yerlere kayar ve kaybolur Düşünce eksenime sıkışmış Acabalara esir düşmüş Benliğimle, Dermensız kalır Ve düşerim sevgi özünden Yaşam denğem İsyan eder Kendinden geçer Gerçek nefesimden çıkan,asi sesim Sevgidir ve olmalıdır diyorum Göz tenim den akan gerçeğim Sevgi tüneline sıkışıp, boğuldukça Vurgun yer,kaçışır hislerim Nasıl bir yaşam çizğisin de, yol almaktır bu Acaba, acıdır, sızıdır Ok oldu, dayanılmaz oldu Delip geçiyor insafsızca,tüm düşüncelerimi Sevmek ustalıktır Sevilmek ise üstadlıktır Diyebilmenin keyfini yaşamalıyız Düşünce diliyle yoğrulduğumuz Kelime hazinesiyle üreyip,çoğaldığımız Gönül derinliklerinde gelen Sevgi şelalesine bırakmalıyız Acabaları Ağlarken, gülmesini becerircesi ne...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Acı Çeken Aşkım
Yeni bir can.. Yeni bir kan arıyorum.. Gönlümde acı çeken aşkıma.. Sen'de yıkıldıkça, yıkıldım.. Kendi gönlüme sığamıyorum Ömrüm'den ise Sana akan göz yaşlarımla, kaybolup gidiyorum................ Ne olur ne olur Tanrım... Kapansın yok olsun artık.. Ben'de kanayan bu yara... Ben bittim tükeniyorum,tükeniyorum.. Ağladıkça. Gönlümde acı çekip.... beni bitiren aşkımla... Nedendir, nedendir bu acı.. Benim gönül yollarımda.. Ben ne yaptım,ne yaptım kader sana.. Ağladıkça,ağladıkça gönlüm sana Sanki yeni bir can,yeni bir kan arıyor gönlüm.. Aşkı tattıracak bana................... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Acı Tanem..
Gam düştü gönlüme Derman vermiyor, gözlerim derdime Bir sevgi tufanıydı, esti benliğime Şikayet ediyorum sevgimi Sevipte Sevgiye, inanmıyan birine Şimdi artık seni sevmiyorum Sevgi nedir, bilmiyorum Yıllanmış acılarıma kilit vurdum Göz yaşlarımı kalem yaptım Bedenim de beyaz sayfaların kokusu Git, git gidebildiğin yere kadar git Sevginin tükendiği Sevdanın kanadığı kalp seslerim de Sana yer yok Ama….Şunu iyi bil'ki Zaman gelecek Tenindeki derin kırışacak Düşüncelerin yaprak tozlarına dönüşecek Mutluluğun acı kırıntıların olarak Yaşamın, boş kalmış ellerine dolacak Ve gam düşmüş gözlerinle bakacaksın Ben kimdim Ne oldum Ve ne olacağım Demenin Acıları oturacak kucağına İşte o an Bir deprem Yaşayacaksın Köhnemiş bedeninden dökülen benliğin de Zamana Zaman eklemek isteyeceksin Ama ne varki Yenilği nefesin önünü kesecek Dermen çığlıkların, dudakların da belirecek Ve bedelin keskin dişlileri Sevdayı hiçe saydığın Sevgiyi kendine oyun ettiğin Gönlüne acımasızca batacak Karanlıklar arkadaşın Bulutlar göz yaşın Parlayan yıldızların Gerçeklerin olarak duygularına konacak Ve adımların sessizce düşücek Yırtılmış cepkeninin sinsi yerlerine Neden Neler oluyor demeye Fırsat dahi bulamayacaksın Gerçek sevginin Azğın ateşi Sevgiye kör olmuş gözlerini yalarken Gönlün isyan edecek Bir değil Bin dost adına yaşamak istediğin Sevgisiz heyecanların Görülmez şeytan postuna bürünüp Senin Yalan olan gerçeklerini Delecek Hem de Evet…..Hem de Sonsuzluğa dek…………ACI TANEM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Acıların Aşkısın
Hani sen bana.. Ben senin aşkınım demiştin.. Ne oldu neler oldu kalbinmi durdu.. Yoksa bana olan aşkın gönlündemi kör oldu...... Sana acımak sen'de üzülmek istemiyorum.. Çünkü sen acıların aşk'ısın.. Sen'de yanıp kavruldukça.. Beni aşkınla gözlerimden ağlatansın....... Kaderin sana bir gün aşkını verecek.. O gün yakındır gelecek.. Sana yas tutturup. Seni gönüllerden sürecek Gözlerin bir ömür boyu ağlarken. Derdine. Dökülen göz yaşların derman olacak.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Acımasız Ateş....
Sevgi kanatlarıma sıkışmış Ses yığınlarıma ağlıyordum Gözlerimin kısılmış renkleri arasında Soğukluğun acımasız nefesinden sızan Yalanlar dolaşıyordu, duygularımda Yalnızlık efendisi benliğimde bir telaş Keskin bir ateşin Acımasızca tüten dumanı gibiydi. Bir dinamit patlamıştı Sevgi yöremde Sevgi dolu yıllarımın Yok oluşunu izliyordu gözlerim Damla damla kanayan Göz yaşı olmuştu yalanlar Kanamayı unutmuş sevdamı parçalıyordu Yüreğimde Sessizlik çalkantılarının izleri Tüm gerçeklere rehber oluyordu gözlerimde. Gönül sevgime oturmuş sevda sıcaklığı Gözlerimden akan yaşların sessizliği Diğer yanda Yalanlarla birlik yapmış acımasız ateş Olmayan dünyaların Rüzğarların dallarına tutunmanın Çaresizliğini yaşatıyordu. Yalanlara set çekip Görülmeyen gözlerine, taştan mil çekmek isterdim Seven gönüllere ışınlanıp Yüreklerde atan Sevdaları esir alıp, öldürmesinler diye.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Acımasız Rüzğar
Sırların eşiğine, istemesem de basmıştım yüreğimi Düşüncelerimi delen, acı çivileri Kırmızı noktalara deniz olmuş Köpüklerin de saklıyordum, kendimi Bir kuru ekmek Bir tuz misali Sanki Sen de kalmıştım Bir tamın yarısı gibi Ve bağrım da besliyordum Hiçbir zaman bitmeyecek dediğim Sevgimi Canımın canı gibi Dalıp, dalıp gidiyordum düşlerime Kendime yabancı olmuş düşüncelerimle Ağlıyamıyor gülemiyordum Dudaklarımda hüzün yarası Biribirine küsmüş gözlerim Yüzüme oturmuş acılarım Ve boş kalmış ellerimle Güneşi topluyordum gönlüme Damlayan sessizlik Kol geziyordu hislerim de Duygularım şaha kalkmış Yıldızlar sönüyor Güneş ise çaresiz bakıyordu sevgime Ve Ben Acımasız rüzğarın esintisine tutunmuş Savrulup gidiyordum Bir zamanlar sen kokan görülmezliğe Sevmekse ve sevgiyi yürekte hissetmekse Ben, senin resmini Bulutların en beyazına asmıştım İsmini Uçurtmaların en büyüğüne yazmıştım Ve gökkuşağı renkleriyle süslemiştim Ama olmadı, nafile Artık, el sallıyorum ardından Sahipsiz kalacak sahillerine Boş boş bakan ve seni görmeyen gözlerimle Zamanın çivisi çıkmış olmalıydı Yaşamın acımasız dişlileri Ayak izlerime batıyor Beni benden çalan Bu dünya da, tutuklu kalıyordum Ve hisler perdesine saklanmış duygularım Çaresiz bedenimi delerken Sayfalar kırışır Kalem ağlar Bir damla göz yaşı yakar, tüm şiiri. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağır Kalan Sevgin
Düşmedi gönlün bir türlü düşmedi.. Sana baktıkça seni seven.. Aşk dolu aşk kokan gözlerime.. Sen.. Ağır kaldın bana bir tanem ağır kaldın.. Bu sevgide aşkınla ben'den geri kaldın....... Ağlamaktan acı çekmekten korkan gönlün.. Bu sevğide bu aşk'ı kaldıramaz.. Yüreğin dağlar kadar ağır.. Sevgin bir kuş kadar hafif.. Sen.. Ağır kaldın bana bir tanem ağır kaldın.. Bu sevgide ben'den geri kaldın................ Bana ağır kalan sevginde kalp atışların duyulmuyor.. Bana bakan gözlerinde bana olan sevgin görülmüyor.. Gönlün bir hoş olmuş sevgi nedir bilmiyor.. Sen.. Ağır kaldın bana bir tanem ağır kaldın.. Bu sevgide aşkınla ben'den geri kaldın.................... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlama Bebeğim....
Ağlama bebeğim Bir tuhaf oluyor sana bakan gözlerim Kırılmış nefesin Çaresiz duygularına saklanmış hislerin Ve yüzünden düşün sevgin Bölünmüş denizlerin Sessizliğine götürüp yok etse de seni Bir yaşam arar Sevgi ile yoğrulmuş Kalp atışlarınla şekillenmiş yüreğin Ağlama bebeğim Yaşam aralıklarına sıkışmış olsa da kaderin Bir tek kalp atışı olsa da sesin Sevda güneşi olur Isıtır seni gönül mevsimlerim Ağlama bebeğim Kararan dünyanın zindanlarına dönse de düşlerin Yüreğim yıkar, kalp atışlarım kurular Bir umut bir ışık olur Gün doğar Sevgi ile kucaklar gönlüm seni Ağlama bebeğim Kar gözlerin buz tutmasın Umut çiçeklerin gönlünde solmasın Bir nefes çek ki Göz yaşların Beni, senden koparıp almasın…. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlama Benim Çile Gözlerim.
Göz yaşlarım ağlayan avuçlarım da Yıldız olmuş duygularım Sensiz Atmıyor kalp atışlarım da Görülmez bir sevgi tufanı sarmış gönlümü Estikçe biçiyor İnsafsızca öldürüyor Yalnız kaldım Ter kokuyor sensiz bakışlarım. Ateş sarmış gönlümü, yanıyor hislerim Sevgi olmuş yüreğim, soluyor cepkenim Ağlama benim çile gözlerim Kalmadı avuçlarım Kaybolup gidiyor Sensiz kalmış göz yaşlarım. Seni sevmez olsaydı gözlerim Şimdi kan damlıyor sözlerim Bir nefes çektim, yel oldum gidiyorum Yalnız kaldım Ter kokuyor sensiz bakışlarım |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlar Gönlüm Ağlar
Sarardım soldum, sevgi dilinde Güz oldum Gördüm seni,bir ömür buldum Sevgiydim,çiçek oldum Açtım sen'de,aşkın kokusu oldum Aşık oldum, olmaz olaydım Kokunu, gönlüme gömdüm Yüksek tepelerine,yol oldum Ayaz gönlümde,seni sevdim Ama kar buz gördüm Ağlar gönlüm ağlar Senin sevgine gönül koydum Ne gündüz Ne ıssız,karanlık, acı dolu ******* Kapatamaz gözlerimi Senin özğür güzelliğine Küskün gönlüme Sen......Sen olacaksın çare Ağlar gönlüm ağlar Senin sevgine gönül koydum Dil ucumda gezer adın O duymaz kulaklarına Sevgim Olacaktır bir gün çözüm Sevdim seni sevdim Sen'sin Benim kalp atışlarımdaki sesim Ağlar benim gönlüm ağlar Sen'den başkasını görmez benim gözlerim |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|