![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57910
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() --- ESARET ve ÖZGÜRLÜK
Günlerin bitmek tükenmek bilmeyen 14/05/2004 Ağırlığıdır Havada bir duman gibi asılı duran Sonunda bittin Artık sonun geldi Can çekişiyor adı ' ESARET '. Önümde masmavi bir gökyüzü Alabildiğine geniş Olabildiğince sınırsız Bekle beni sana geliyorum Adın 'ÖZGÜRLÜK'.... Sinan Aydındağ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() --Bugün hasretinin bilmem kaçıncı günü---
24 Kasım 2005 Bugün hasretinin bilmem kaçıncı günü Tat vermiyor hayat bana Ne güneş doğmuş ne de ay batmış Benim dünyamda fark etmiyor artık Bugün hasretinin bilmem kaçıncı günü Yavaş yavaş çürüdüğümü hissediyorum Yaşadığımı çektiğim acıdan anlar oldum O da olmazsa zaten yaşamıyorum Bugün hasretinin bilmem kaçıncı günü Hasta yatağımda seni sayıklıyorum Nedense acılarım biraz dindi ama Bir soğukluk hissetmeye başladım bacaklarımda Hadi haykırmaya çalışıyorum ne olur gel, Bu soğukluk girmeden bütün vücuduma. Sinan Aydındağ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Abdalın oldum
08.Aralık.2006 Şimdi karanlık İstanbul da sokaklar Üstüne birde sis çökmüş Bense tabanlarımı patlatırcasına yürüyorum adressiz Belki yüreğinin adresini arıyorumdur Belki de abdal olmuşumdur malum olasın diye dolaşıyorumdur Yok yok artık karar verdim, sen bu şehirde olamazsın Çünkü üstünde ne yıldız ne de ay var Senin olduğun yerlere akşamları ay gündüzleri güneş doğar İlkbaharı yazı vardır, arada sonbaharı kışı Masmavi denizleri yemyeşil ovaları vardır Yok yok sen bu gri ülkenin renksiz şehrinde olamazsın Bir gün seni bulmak umuduyla abdalın oldum seni arıyorum Sinan Aydındağ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adı bile yok
24.Şubat.2006 Seni öylece yol ortasında bıraktığımdan beri Alnımın ortasında beliren bu izle geziyorum Belki verdiğim sözlerin Belki de seni terk etmemin lanetidir bu Bilmiyorum, bilemiyorum Elim her telefona uzanışında Gururuma, gururuma yenik düşüyorum Ne acı ne elem verici bir duygu Bilmezsin, bilemezsin Oysa ne mutlu hayallerimiz, Bir o kadar düşlerimiz vardı Birlikte olduğumuzda masum öpüşlerimiz, Ve sımsıcak gülüşlerimiz vardı Şimdi hepsi bir film karesi gibi, Gözümün önünden geçmekte Severek ayrılmak ne kadar acı gelse de Ne kadar ah edip vah edip inlesem de Bu kararı verdim dönemem, dönemem işte. Elveda canımın yarısı. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adı nataşa
Vatan senin vatanın değil, Çok uzak diyarlardan gelmişsin. Parayla sevişmeyi kendine meslek edindirilmişsin Her hangi bir yerde,kötü bir otelde,olmazsa içki mezelerinde sanki hapsedilmişsin. Gördüm buğulanmış gözlerinde, Memleket hasreti düşünce yüreğine nasılda utanırsın. Sen eyme başını dik tut,sen değil Seni bu hallere koyanlar utansın Adın çıksada nataşaya Sen bir insan,sen bir cansın. 18/06/2004 Sinan Aydındağ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adın mutluluk olsun
Al bu eşkiya yürek senin olsun 09/02/2004 Ellerinde neşe ve huzur bulsun Sevdiğim bir sen varsın küçük dünyamda Adın bundan sonra mutluluk olsun. Sinan Aydındağ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adına aşk de
24.Nisan 2006 Hani derlerdi ya herkes de Onun bir parçasın görürsün diye Önceden olmazdı Zaten inanmazdım böyle şeylere Nedense şimdi herkeste seni görüyorum Yüreğim ezile ezile Senin bir parçanı bir başka bedende görmek Ne berbat bir duygudur anlatamam ki böyle Adına aşk de, sevgi de, tutku de ne dersen de Bu yüreği yoluna kurban etmişim ne istersen iste Hadi ne dilersen dile.ne dilersen dile Sinan Aydındağ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlamak istiyorum
Yorucu bir gün geceye döndü 15/12/2003 Yine ağır adımlarla koğuşuma gidiyorum Havadan özlemenin gerginliği düşüyor, Bir yük gibi omuzlarıma Zor atıyorum bedenimi ranzama Annem geliyor,babam geliyor, Sen geliyorsun aklıma Askerliktir geçer diyorum ama Ağlamak istiyorum hemde hıçkıra hıçkıra. Sinan Aydındağ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlamak yok kendi kendime
Yine hüzün çöktü gecenin üçünde,içime 19/06/2003 Doğmuyor artık güneş gündüzleri,günüme Yazın sıcağı deymiyor nedense,tenime Bunca zaman oldu sen bile girmedin ya düşlerime Kimsesiz kaldım galiba,kimse gelmiyor ziyaretime Söz verdim bundan sonra ağlamak yok kendi kendime Sinan Aydındağ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlat beni hayat
Şimdi hıçkırıklara boğulurak ağlamak istiyorum 10/03/2004 Babamın güven veren sesi Anamın hayat veren nefesi Şimdi çok uzaklarda Senden bir isteğim olacak hayat, Ağlat beni Hıçkırıklara boğarak ağlat Göz pınarlarımı kuruturcasına ağlat Hiçbirşey olsun kalsın istemiyorum kendimden Bitir beni hayat En küçük hücrelerime kadar tüket beni Çünkü... Artık kaldıramıyorum ulan kaldıramıyorum seni Yirmi dört yıldır seninleyi,ne olur Bir kez olsun geri çevirme isteğimi. Sinan Aydındağ |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|