![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Anla aşkım
Anla aşkım, sana olan tutkumu Bilemediğin simli rüyalarımı Hayal edemediğin hülyalarımı Gözlerimin önüne kaç kez geldiğini Düşüncelerimde rüzgarların hızıyla estiğini Anla aşkım, daha ne diyeyim Kaç kelime yan yana dizeyim Yıldızlara kaç kez senin adını bağırayım Güneşi seyrederken senin için yandığımı Aya bakınca, soğuk *******de senin için donduğumu Denizlere girince senin için serinlediğimi Gözü açık hangi diyarlara gittiğimi Haykırayım mı deli deli, söyle aşkım? Beni deli etmeden, ellere güldürmeden Biraz da beni, seni ne kadar sevdiğimi anla aşkım. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Siyahtı güllerim
Siyahtı düşlerim Sevmeden seni Siyahtı güllerim Görmeden seni Yakın arkadaşımdı ******* Bilmeden seni Kanım çekiliyordu Düşünürken sevmeyi Aydınlandı düşlerim Gülümsedi yüzüm Gerçek oldu hayallerim İzi kaldı sevgilerin Tanıyınca seni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Akça pakça sevdalılarla
Alabora oldu duygularım Alabildiğince kısacık yaşamlara Ahdettim tez bulmaya Abıhayat suyunu sırtlamaya. Acem kılıcını taktım belime Düştüm yollara aheste Korkar mıyım hiç Aştım dere tepe. Çıktı karşıma Zümrüt Anka Gördü beni karlar içinde Çığlar düşerken üstüme. Sordu “Neyin var, Yoksa bir isteğin mi var? ” Evet dedim “Renkli güzel kuş, Neredeydi” dedim “Ölümsüz sunuş? ” Bindirdi beni kanadına Uçurdu bitmeyen sevdalara Lapa lapa, yağan karlarda Tanıştırdı akça pakça, sevdalılarla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni dinliyor musun İstanbul
Beni dinliyor musun İstanbul? Herkesin gözü sen de Sadece bizlerin mi, Burada yaşayanların mı? Tüm dünyanın gözü sende Kimler ne çileler çekti Seni elde edebilmek için; Bizler, geçmiştekiler ve Dünyanın diğer ucundakiler... Sen erişilmez bir sevda oldun. Bizler için değil ama Uzak diyarlardakiler için. Bizler bilebildik mi senin kıymetini Acaba başkaları kadar? Sen İstanbul sen Sen bizi daha çok sevdin Başka diyarlardakilerden. Ama biz kıymet bilmez aşık Sen ise kalbi kırık sevgili. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Düşlerimi verin geri
Gençliğimi verin geri Canlı, hoş, neşeli Aratmayın renkli renkli Düşlerimi verin geri Mor, yeşil, mavili En güzel renkleri Çocukluğumu verin geri Beyaz, saf, ümitli Kristal sevgileri Düşüncelerimi verin geri Gök kuşağı renkli Bulutlarla dans edeni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adı duyulmamış çiçekler
Bir şiir yazılsın sayfalara Farklı olsun Kelimeleri, hayalleri Bir başka dünyaya Sarsın, götürsün Sızsın yüreğimin derinlerine Tazelesin umut çiçeklerini Defnetsin kapkara renkleri Büyütsün gönlümde Adı duyulmamış çiçekleri Gözyaşları inci saçsın Kelimeleri harf harf Melekleri yumuşatsın Bir şiir yazılsın sayfalara Dünya sarılsın cana Hayallerinin farkıyla Zarif üslubuyla Can katsın cana Farklı olsun ki Gerdanlık yapayım boynuma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bakarken dingin koylara
Çöktüler birer birer Gözümün önünde hızla Temeli kumdan kaleler Bakarken dingin koylara Hüzünlü bakışlar dondu Aslında gün yeni doğdu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bilinmeyen şair
Anlayamadan, farkına varamadan karşındayım Günlerim isyan belki ama hep yanındayım Bil ki yine senin için arkandan en çok ağlayanınım Boş harcadığın zamanlarla, ölümcül vuruşların en çok ben farkındayım Yoruyor artık bilemediğin amansız sensiz yalnızlıklarım Uzun zamandır denk değil yolun yoluma Ne yazık ki özlemediğin, bilinmeyen şairinim, düşmeyen hatırına Tüketmedi daha zaman seni Ama mutlaka vuracak ansızın, beklerken birilerini Dik tutamazsın başını vururken sağa sola Zamanı bitirdiğinde acımasızca Kader söyler son sözünü, “Haydi gülüm, geldin yolun sonuna.” |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çalıntı düşler
Mor, kırmızı çiçekleri boynuma assan Sayfa sayfa, şiirleri yazsan Karanlık *******i ışıklandırsan Beyaz bulutların üstünde uçurup Dünyayı önüme sersen Yıldızlara asılıp Tek tek, mücevher diye toplayıp Eteklerime atsan En güzeli, en iyisi olsan Ne hayrı var bana, sana Ruhun olgunluğa ermemişse Çalıntı düşleri bağışlama boşuna Zaman bizimle barışmamışsa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çiçekli sürgünlere
Üşüdüm sanki, oldum alabora Sıcak, güneşli bir günden sonra Gidişinle, yokluğunla Sen çok uzaklarda Ben yanında mı acaba? Boş ver! Hallolur nasıl olsa Alıştık tufanlara Çıplak taşlarda koşmaya Uzaktan el sallayışlara Alıştık sellere Yasaklı günlere Çiçekli sürgünlere Zindan gülüşlere Galiba üşümem bitti Düşünürken kalp atışını Ellerini uzatışını İstedim şu an Kendimle bir an Zamanın nazlı nazlı Salınıp durmasını Kayarken dilek tutulan ışıklı Kuyruklu yıldızın doğmasını İmkansızların kabul olmasını. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|