![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ağlama Sakın
Ağlama sakın, ağlamanın gereği yok Bil ki sineye saplanan hançerdir yıllar Sevdik, sevildik amma hüzün çok Tozlu yollarda yaralıydı kaldırımlar Dert etme sakın, dert etmenin gereği yok Bil ki şairler hep hüzünle yaşar Böyle gelmiş, böyle gider,çaresi yok Aşkın semtinde çift sürgülü kapılar Ben sana meftun sevda emekçisi Sen aşk semtinin gönüllü bekçisi Karalandım, yaralandım, parelendim Yolunda eridi ayaklarımın ökçesi 20.12.2006 Saat: 00:51 İstanbul Faruk Gökbulut |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ah - u Efganım
Tıpkı ocaklar gibi yanar da dururum Ortalıkta bir tipi ateşim dışa vururum Ben ağlar isem çağlayanlar utansın Dertliyim dostlar görenler divâne sansın Söz etme yardan içime sis saçılır Haber et bahardan gözüm gönlüm açılır Çok zaman oldu hatıralar ölüp gitmiş Aşk, bu candan ayrılalı sanki işim bitmiş Aşka kemend vurulmuş, sevdadan yok eser Halim ağyâra sorulmuş, demişki ölüden beter Başımı taşlara vurdum yandıkça yandım Kalbimi Allah'a açtım, bu kabustan uyandım 23 AĞUSTOS 2004 Saat: 14:15 Ş.URFA Faruk Gökbulut |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ak Zambak
Yumuşacık kararırken ortalık Sen gelirsin aklıma ak zambak Gülüşün vuslat kadar sıcak Adın ay gibi parlak Melal yıldızım, aşkımın hilali Adın ayın en sevimli hali Gece mavisinde parlayan ışık Duruşunla ne zarifsin ne kadar da şık Sen ey gönlümdeki mabet! Senle geçen her anım ibadet Ak Zambağım! Nursun, beyazsın, safsın İnan olsun en asil aşklara it'afsın Eğer sen gün gibi doğarsan şafağıma Bir ak buse olur konarım dudağına Yatırıp gözlerini ıraklara, beklersen beni Bil ki sevdam firar eder gönül kafesimden Yalçın dağlarda, sarp doruklarda arar seni İşte o zaman eresem sana, bulursam seni Ak Zambağım kokun sarar, sevdan bürür beni Karanlık dağlardaki ak çiçek Yıldızlar aşkımıza şahitlik edecek Dil şad olacak diye Bilmem ki daha kaç bahar geçecek Belki mevsimler bitecek, kuşlar göçecek Ama aşkımız sonsuza dek sürecek Sonsuza dek... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Alev Gözlü Yar
Yüreğimde yaralı bir üveyik var Al beni canım, kollarınla sar Yüreğimin güneşi, alev gözlü yar Yüreğimde yaralı bir üveyik var Hasret ocağımda tüten duman! Habibin tabibinden diler aman Gel gayrı, kıl medet, dile ferman Gidip de dönmemek var Dönüp de görmemek var Ey alev gözlü yar Yüreğimde yaralı bir üveyik var Yüreğimde yaralı bir üveyik var Canından gözlerime kan damlar Gözyaşı olur akarım, Kızıl karanfiller açar. Ey alev gözlü yar Yüreğimde yaralı bir üveyik var Gel gayrı aşk perisi, gel ki; Gidip de dönmemek var Dönüp de görmemek var Görüp de öpememek var Hasretin sürgün gibi uzar Yüreğimde hasretin sızısı var Ey alev gözlü yar Yüreğimde hasretin sızısı var |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anneciğim
Doğumunla şenlendi dünya, Gönlündeki gülleri der anneciğim. Sana evlat olmak ne güzel rüya. Elini öpeyim ver anneciğim. Annem dedim sevdim seni Her sözümde övdüm seni Mutluluktan uçuyordun Dün gece rüyamda gördüm seni Zaman yaşlandıkça, Sen gençleşiyorsun Gören diyor kırkbir kere maşallah Gülmek sana pekte yakışıyor Her gece rüyama gir anneciğim Sen bir meleksin başında tacın Ne zaman üzülsen ağlamaktır ilacın Ne hüzün ne keder yakışmıyor sana Hadi gözlerindeki yaşı sil anneciğim Bugün doğum günün Gülmek en çok senin hakkın Seni çok seviyoruz bil anneciğim |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anneme
Merhamet yüreğinde anlam kazanmış Seni görenler saraylarda sultan sanmış Faruk Gökbulut |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Antalya
Sen tarihe mâledilmiş bir şehir Akdeniz'de gülsün, bil be Antalya Mehtapla kolkola, serin bir nehir Mavi renkli tülsün, bil be Antalya Mavi bir atlassın, tertemiz suyun Geceleyin şavkı düşer pak ayın Cennetten parçadır o eşsiz kıyın Âşıklar şehrisin, bil be Antalya Dünya atlasında bir altın kaşık Maziden âtiye saçıyor ışık Sana bir biz değil, bir âlem âşık Tarihin mührüsün, bil be Antalya Gün geçtikçe güzelliğin artıyor Şelaleler toprağını yırtıyor Deli rüzgâr sabırını tartıyor Atlasın süsüsün, bil be Antalya Şanımsın şöhretim, senden güzel yok Güzellikte teksin, senden özel yok Adına yazılmış nağme, gazel çok Şehirler şahısın, bil be Antalya |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Arın Deli Gönül
Arın deli gönül arın Alın beni aşkla sarın Bugün değil belki yarın Ölür isem geç olmasın Aşktan yana buldum şifa Sende lütuf sende vefa Seni görsem son bir defa Ölüm bana güç olmasın |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Arıyorum
Yuvam deyip barınacağım Bir yer arıyorum Dostum deyip sarılacağım Bir yar arıyorum Ömrümce dilimden düşmeyecek İffet, ar arıyorum Söyleyin Erenler! Bunların yaşandığı bir dünya Var mı soruyorum...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Hırsızım
Kara sevdam gönül sızım Aşk mızrabım dertli sazım Gel incitme bu canımı Gönül çelen aşk hırsızım |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|