![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57896
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ağlamak Üzerine
En güzel erkekler ağlar güzelim, Ağladımı yürekten ağlarlar hem, Olur olmaza değil,haksızlığa Yanlışlığa,kahpeliğe ağlarlar... Sen bana taş kalpli diyorsun,yalan Bende ağlarım kimse dindiremez Sen bilmezsin bunu kimsede bilmez Yoksulluğa yalnızlığa ağlarım... Öyle sulu gözlü değiliz belki, Malum ne de olsa erkeğiz,ama En son ağlarız biz en son güleriz, Düne değil yarınlara ağlarız... En güzel erkekler ağlar,güzelim Samimi ağlarlar yapmacık değil, Ağladığında sanki çocuk gibi, Kendi için,senin için ağlarlar... Dedim ya en güzel erkekler ağlar En çokta size yakışır ağlamak, En çokta size yakışır güzelim, Hıçkıra hıçkıra boşa ağlamak... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aklıma Gelmezdi
Beni çok seviyordu Çekip gideceği aklıma gelmezdi, Aklıma gelmezdi hiç, Bir kalemde silip,elveda,diyeceği... Ağlarsa anam ağlar diyordum, Arkamdan... Benim anamın arkasından Ağlayacağım aklıma gelmezdi... O vefasızın rüyalarıma gireceği, Bin kere katil olacağım aklıma gelmezdi, O beni bir kere öldürmedi,hayır! O beni dünyadayken Cehennem e attı... Şimdi böyle mahsun olacağım Bir başıma kalacağım aklıma gelmezdi, Annemden sonra yıkılmıştı,zaten başıma dünya Bu olsa olsa kıyametti.. Ey kalem,kaldık işte,yapayalnız... Sen bana dost,ben sana dost... Bütün sevdiklerimi karalayacağım... Acı sözler bırakacağım aklıma gelmezdi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Akvaryumdaki Balık Misali
Ben akvaryumda bir balığım. Ne anlarsın derdimden deryadaysan. Mecnun gibi aşığım sana Aşkımı ancak anlarsın,leylayysan. Sevgili dediğin sevginin tarifini bilmeli, Gel dediğinde gelmeli Öl dediğinde ölmeli... Gözünü kırpmadan... Duyduğum sensin bu gece,konuştuğum sen Baktığım sen...düşündüğüm sensin Sensin uykusuz kalmama sebep Bir akvaryuma sanki esir etmişsin gibiyim Duvarlar üstüme geliyor hep Gel yap halimin tarifini Kurtar beni bu ızdıraptan,istersen öldür Elini kıpırdatmadan... Bir sözün yeter,sıcak ve soğuk Aşılmazları aşmama O zaman imkansız olur,yokluğunda Kırık-dökük,hep harabeyim İstesen bu harabeden bin saray olur.. Gel ellerinle onar beni,ya da Ellerinle tarumar et,gel akşam Güneşi batmadan... Ben akvaryumda bir balığım Ne anlarsın derdimden deryadaysan Kerem gibi aşığım sana Gözümü açtığımdan beri, Sevilmeyi ve sevmeyi bilmeyen birini sevmişim.. Yazık bu aşk uğruna gençliğim bitti Gençliğim bitti.birgün bile Seni sarmadan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anladım
Anladım benim dostum olmazmış, Yaşadım yılanların içinde, Meğer yılan insanı sokmazmış Bin yılan var insanın içinde... Izdırap dolu ******* bitsin, Gidecekse boşver o da gitsin, Sen zaten onun gözünde itsin, İtlik olmasın kanın içinde, Bir yaş gibi düşseydim gözünden, Kırılmasaydım böyle sözünden, Bu savaş bugünden değil dünden, Can bırakmadın canın içinde... Kime dostum demişsem düşman oldu Bak ektiğimiz tohum erken soldu, Bu yürek kaç kere taştı-doldu, Dostluk yokmu? dünyanın içinde... Sen beni yoksa İSA mı sandın, Öyle üstün bir insan mı sandın Belki yanıldın MUSA sandın, Bak kaldım bin düşmanın içinde... Anladım benim dostum olmazmış, Yaşadım yılanların içinde, Meğer yılan insanı sokmazmış, Bin yılan var insanın içinde... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Annem'e
Herşey seni hatırlatır bana,ne çare Avutamam gönlümü,avutmak istesemde Ölsemde unutamam, ölsemde İşkencedir bana her an,gülsemde... Herşey seni hatırlatır bana,ne çare... Herşey seni anımsatıyor bana,unutmadım... Günler,aylar,sensiz yaşanan baharlar Ve hatıralar sende başlar... Ondan akar gözümden yaşlar, Herşey seni anımsatıyor bana,unutmadım... Herşey yaşandı,bugün gözümde canlandı mazi.. Bir sıcacık bakışın,yine bak yine Öyle muhtacım ki senin sevgine, Beni bir daha öpsene anne, Herşey yaşandı,bugün gözümde canlandı mazi.. Herşey seninle başladı,seninle bitti Bir soluk aldım,aldığım gün ağladım... Büyüdüm,büyüttün,ellerinle yürüttün,unutmadım senle öldüm,sen öldüğün gün,yaşamadım... Herşey seninle başladı,seninle bitti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkına Kalp Dayanır mı?
Aşkına kalp dayanır mı? Bu yürek ne sevdalar gördü,dağ kadar Binbir sevdanın içinde yine sana geldi,, Önünde eğildi başım Gururum dize geldi Sevgine yenik düştüm.... Gördüğüm ne varsa güzel Güzel değildi artık Sensizlikten son buldu hayatım Attığın ok kalbimi deldi Bak şimdi cansız önüne düştüm... Verdiğin zehiri bile bile içtim, Yine içerim de Ben sana aşığım Sen ne dersen de Mecnun gibi milletin diline düştüm... Biliyorum ki Sensiz yaşanmaz artık Ne yaptımsa mühürlü kalbine sığamadım, Bak cesedim.ruhum sana geldİ SENDEN ne kadar uzaklaşsam hep yanına düştüm... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aynalar
Kendime baktım aynada,sanki ben değildim o O bana yabancı bakıyordu, ben ona Ne kadar değişmişim kısa zamanda Baktıkça anladım az kalmış sona... Gözlerimin içine bakıyordum aynada Sonra derinlere indim,ta derinlere Bir mezar kazdım,gömdüm oraya kendimi Sanki boşlukta yürüyordum,gittim böylece meçhullere... Uzaklaşmak istedim artık kendimden, Daha fazla baksam aynayı parçalayacaktım Uzaklaşmak istedim yabancıydı bana gördüğüm, Utanmasam düştüğüm duruma ağlayacaktım... Bir eli hissettim omzumda,aldı beni götürdü Son buldu böylece herşey,sıyrıldım hayallerden Dostum 'aynalarda değil,gerçek hayatta yaşa'dedi Düşündüm galiba haklıydı da,galiba haklıydı da... Beraber çay içtik,duygularımı anlattım ona Dost insana kendisinden daha yakındı demek ki, Sabahlara kadar yanımda olsa bıkarmıydım Ve aynalara bakmayacaktım artık bundan sonra... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ayrılığa Mektup
Ayrı kalan: Yine mi ayrıldık birbirimizden Ana-baba ve sevdiklerimizden... Ayrılan: Ayrılık yazılmış kaderimize Ne gelir elden uymak düşer bize... Ayrı kalan: Yeter çektiklerim,usandım,aman! Bu ayrılığın vuslatı ne zaman... Ayrılan: Yarın mı,yıl mı,yıllar mı bilemem.. Böyle yazmışsa yaratan,silemem... Ayrı kalan: Mahşere mi kalır buluşmamız Bir araya gelip konuşmamız... Ayrılan: Dayan biraz daha dayan ve sabret Kavuşuruz,konuşuruz biz elbet Ayrı kalan:hep öyle diyorsun,söyle ne vakit Gidiyorsun bari gülerekten git... Ayrılan: Yarım kalır bilirsin büyük aşklar, Bil,her kavuşma ayrılıkla başlar... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Baht Yada Siyah-Beyaz
senle biz santranç tahtasında iki taş'tık sen beyaz,ben siyah taraftaydım senin bana uzaklığın kadardı,benim sana uzaklığım,sen ilerledin şehrime doğru ben savunmada kaldım hep yıkılmaz zannettiğim kale'm vardı at'larının,fil'lerinin altında ezildi piyon'larım,benim sevdiğim at'ımın birini vezir'in aldı:birini, şah'sın iki nadide fil'imi hiç sorma kale'ne toslayıp öldüler, sen ne de olsa beyaz ve şah'tın ben siyah olduğum için zaten kaybetmiştim yenileceğimi biliyordum sana benim siyah kalemle yazılmış kaderim bu sefer de ben mat olayım ama bi daha seninle oynarsam beyaz tarafta ben olayım... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bana Yanmak Düşüyor
Ben şiirlere seni yazarken Sen ellerin mi oluyordun? Temiz aşkımı bir sen bilmedin Gökte uçan kuşa sorsan, Halbuki haber verirdi halimden... Şimdi halimin tercümesi yok, Ben bile yabancıyım,ben den Hayatta herşeyim kırık-dökük, Korkar oldum aynalara bakmaya Ve hatta şimdi hayalimden... Git,ey siyah gözlüm Bu son şiirim adına yazdığım, Belki dimdik yine ayakta kalırım, Gidiyorum seni sevdiğim için Şimdi senin kadar sevdiğim bu şehirden... Bile bile cinayet bu, Hani yokluğunda ölürüm demiştim ya Hergün ölüyorum şimdi, Ve sen hergün ölüyorsun benimle Her an yanımda,gözlerimin içinde... Bana yanmak düşüyor...CENNETTE bile... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|