![]() |
![]() |
#1 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 594 Thanked 2,624 Times in 685 Posts
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3945
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Nevruz kutlamalarında Apo var!
Nevruz nedeniyle Zeytinburnu Kazlıçeşme Meydanı'nda düzenlenen miting başladı. Nevruz gösterilerine katılmak için alana toplananlar yine Apo sloganları attı. Nevruz nedeniyle Zeytinburnu Kazlıçeşme Meydanı'nda düzenlenen miting başladı. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarının düzenlediği mitinge katılmak isteyenler, çevrede yoğun önlemler alan polisin oluşturduğu kontrol noktalarında üst aramaları yapıldıktan sonra alana alındı. Miting alanında toplanan ve ellerinde ''savaşa hayır'' ve ''yaşasın Nevruz'' yazılı dövizler taşıyan grup, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan lehine de sloganlar attı. Saat 10.00'da başlaması planlanan miting, yaklaşık 2 saat gecikmeyle başladı. Nevruz nedeniyle Zeytinburnu Kazlıçeşme Meydanı'nda düzenlenen miting için alınan güvenlik önlemleri çerçevesinde 4 bin 500 polisin görevlendirildiği bildirildi.Çeşitli sivil toplum kuruluşlarının düzenlediği mitingde 4 bin 500 polis görev yapıyor. Bunun dışında Zeytinburnu İlköğretim Okulu bahçesinde de 500 jandarma hazır bekliyor. Ayrıca, olası olaylara müdahale için 1000 kişilik askeri kuvvet kendi birliklerinde hazır tutuluyor. İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah'ın da mitingi, Mobil Entegrasyon Sistemi (MOBESE) mobil aracı içinde kamera takip sistemiyle izlediği belirtildi. Bu arada, Kazlıçeşme Meydanı'na yerleştirilen MOBESE bağlantılı 3 ayrı kamera sisteminin yanı sıra bir de mobil aracın bulunduğu kaydedildi. Öte yandan, Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde Vali Yardımcısı Ergün Güngör başkanlığında kriz merkezi oluşturuldu. Jandarma, MİT, belediye ve sağlık görevlilerinin temsilcilerinin bulunduğu merkezde, kutlamaların yapıldığı alanın kamera takip sistemiyle canlı olarak izlendiği belirtildi. Yetkililer, şu ana kadar kutlamalarla ilgili herhangi bir olumsuzluğun meydana gelmediğini kaydettiler. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 145 Thanked 408 Times in 212 Posts
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2033
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi :
|
![]() bizim topraklarımızda bu ayıba goz yumanlar utansın......!
buradan başımızdaKi başbakana sesleniyorum orada hepimizin agbisi babası akrabası şehit düştü 50000 insan öldü şehitlerin hiç mi anlamı yok madem bir gun bunlar alenen yaşanacaktı o vatan evlatları niye öldü......! bunun bana biri cevabını verebilirmi dunyanın hiçbir yerinde şehitlere vatan topragına bu kadar saygısızlık yapılmadı bu kadar mı basit? artık apo diye bagırmak.......!
Tanıdıktı yalnızlık oysa Haklısın belki yanımda Hazırdım bu kez mutluluğa Nerden çıktı şimdi bu ayrılık Öyle boş öyle boş ki bu dünya Güneşim sandım seni oysa Girdabın içinde yaşarken Yakamoz yakamoz çakar aklıma Susadım sana tek bir nefeste Yaşadım aşkımı bir heveste Gözümün önünde durma n''olur Yaşamak öyle zor ki bu bedende Hadi yoluna eyvallah Mutlu ol gülüm işallah Sen geçen günün ardından Bi başına kalma inşallah |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 17 Thanked 20 Times in 6 Posts
Üye No: 5230
İtibar Gücü: 1484
Rep Puanı : 1010
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Evet Kıbrıs da verilen şehitleri hiçe sayan başbakan; yakında güneydoğu'da verilen şehitleri de hiçe sayacak... Yazıktır...
Atatürkçü solcu öğrencilere nefes aldırmayan hükümet, tarikatçılara ve Apoculara meydanları istedikleri gibi at koşturacakları alanlara çevirmiş durumda...
![]() |
![]() |
#4 | |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 145 Thanked 408 Times in 212 Posts
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2033
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi :
|
![]() Alıntı:
Tanıdıktı yalnızlık oysa Haklısın belki yanımda Hazırdım bu kez mutluluğa Nerden çıktı şimdi bu ayrılık Öyle boş öyle boş ki bu dünya Güneşim sandım seni oysa Girdabın içinde yaşarken Yakamoz yakamoz çakar aklıma Susadım sana tek bir nefeste Yaşadım aşkımı bir heveste Gözümün önünde durma n''olur Yaşamak öyle zor ki bu bedende Hadi yoluna eyvallah Mutlu ol gülüm işallah Sen geçen günün ardından Bi başına kalma inşallah |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 9 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 9721
İtibar Gücü: 1464
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() bu şerefsizlere biz milleyetçiler bu ülkeyi dar ederiz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 594 Thanked 2,624 Times in 685 Posts
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3945
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi :
|
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
İstanbul'da Nevruz alarmı | GooD aNd EvıL | Yurttan Haberler | 0 | 03-21-2009 12:56 PM |
Roj TV yerine Nevruz TV | slipknot | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-31-2008 05:36 PM |
Emniyet'ten Nevruz önlemleri | slipknot | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-20-2008 06:09 PM |
Bâtıl mıdır Nevruz? | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-22-2007 10:23 PM |
Nevruz Aşkına | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-06-2007 12:03 PM |