![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2009
Teşekkür Etme: 1 Thanked 30 Times in 15 Posts
Üye No: 84106
İtibar Gücü: 1978
Rep Puanı : 67290
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() Christoph Daum’un ağzı kulaklarında... Alman teknik adamın dün sabahki antrenmanda oyuncularına, “Nasıl çalışıyoruz arkadaşlar” diye sorup, “Mükemmel” yanıtı alınca, keyfi yerine geldi. Daha sonra oyuncularıyla bir toplantı yapan tecrübeli hoca, aşırı sıcaklara rağmen gösterdikleri üstün performans nedeniyle hepsine teşekkür etti. Daum’un oyunculara hitaben, “Hepinizin sergilediği efor etkileyici. Başta kaptan Alex ile Emre olmak üzere hepinize teşekkür ediyorum. Ancak çalışmalarımız daha da ağırlaşacak. İleriki günlerde maçlarımız olacak ve taktik çalışmalar yapacağız. Orada da sizden aynı performansı göstermenizi bekliyorum. Volkan’ın takımda kalması bizim için çok iyi oldu. Yeni gelen arkadaşlara bir kez daha hoşgeldin diyorum. Camia sizden kupalar istiyor” ifadesini kullandığı belirlendi. Futbolculara ödül veren Daum, akşam idmanını iptal ederken, İstanbul’a geç gelen Alex’i “Gel bakalım kaptan” diyerek özel çalışmaya tabi tuttu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|