![]() |
|
Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Konum: İstanbul
Mesajlar: 50,906
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12097
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bulgur Mantısı
MALZEMELER 1,5 bardak köftelik bulgur 1 bardak un 1 – 1,5 bardak kaynar su 2 yumurta 1 çay kaşığı kuru nane (Silme) 1 çay kaşığı kimyon (Silme) 1 kase 750 gr kaymağı alınmış çırpılmış yoğurt 8 diş sarmısak (Macun haline gelene kadar dövülmüş) Sos Malzemesi ; ½ bardak sıvı yağ 1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber 1 tatlı kaşığı biber salçası 1 tatlı kaşığı domates salçası 1 tatlı kaşığı nane Bulgurun üzerine kaynar suyu dökerek bir iki karıştırdıktan sonra soğumaya ve şişmeye bırakın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sıvı yağın içine sos malzemeleri katarak yağı kızdırın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|