![]() |
|
Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Konum: İstanbul
Mesajlar: 50,906
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12098
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() BREZILYA USULÜ PILAV
MALZEMELER 250 gram soyulmuş karides 2 su bardağı pirinç 1 tatlıkaşğı salça 1 diş sarımsak 2 adet soğan 300 gr sulu domates 6 çorbakaşığı zeytinyağı 600 gr etsuyu tereyağı ya da margarin toz kırmızı biber maydanoz tuz 4 Kişilik HAZIRLANIŞI Pirinci bir tencereye koyun, etsuyu ve tuz ilave edip kaynatın ![]() Ağzını kapatıp 200 derecelik fırında yaklaşık 15 dakika bırakın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir kapta, çatal yardımıyla pirinçleri ayırın ve ceviz büyüklüğünde tereyağı veya margarini katın ![]() ![]() Karışıma acı toz kırmızı biber ilave edip karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|