![]() |
|
|||||||
| Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. |
![]() ![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Konum: İstanbul
Mesajlar: 50,907
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12117
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
İÇ PILAV
MALZEMELER 2 bardak pirinç 1 baş soğan 10 adet tavuk ciğeri Dolmalık fıstık, üzüm, yenibahar 3 kaşık tereyağı Yeterince tuz, karabiber HAZIRLANIŞI Bir tencerede yağ eritilir İnce doğranmış soğan, yıkanıp ufak parçalara ayrılmış tavuk ciğeri ve dolmalık fıstık hafifçe çevrilir Ayıklanıp yıkanmış pirinç ilave edilir 1-2 dakika tüm malzeme tahta bir kaşıkla çevrilir Üzerine üzümler ve 2,5 su bardağı su ilave edilir Yemek suyunu çekinceye kadar pişirilir Piştikten sonra üzerine bir havlu örtülerek kapak kapatılır, pilavın demlenmesi sağlanır Sıcak olarak servis yapılır![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|