![]() |
|
|||||||
| Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. |
![]() ![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Konum: İstanbul
Mesajlar: 50,907
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12115
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
KESTANELI PILAV
MALZEMELER 500 gr Amerikan pirinci 500 gr kuşbaşı piliç eti 500 gr kestane 100 gr kuş üzümü 100 gr yeşil fıstık 100 gr kuru kayısı 1 su bardağı zeytinyağı 2 demet dereotu 3 soğan 1 yemek kaşığı toz şeker Tuz 1 yemek kaşığı zencefil, tarçın, karanfil karışımı HAZIRLANIŞI Pirinçleri tuzlu sıcak suda bekletin Yıkayın süzün Bir soğanı kıyın Bir tencerede yağın yarısı ile pembeleştirin Piliçleri ilave edin biraz kavurun iki bardak sıcak su ilave edin suyunu çekinceye kadar pişirin![]() Başka bir tencerede kalın yağda kıyılmış 2 soğanı pembeleştirin, pirinci ilave edin Birkaç dakika kavurun, bütün baharatları, tuzu, şekeri, kıyılmış dereotunu ve 4 bardak sıcak suyu ilave edin 10-15 dakika sonra kuş üzümünü, küçük kesilmiş kayısıları ve fıstığı ilave edin, karıştırın En son etleri ve kestaneleri de koyarak 10 dakika daha pişirin Dinlendirin Tabağa alırken kestaneleri alın pilavı süsley |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|