![]()  | 
	
		
			
  | 
	|||||||
| Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. | 
		
		![]() ![]()  | 
	
	
| 
		 | 
	Konu Araçları | Görünüm Modları | 
| 		
			
			 | 
		#1 | 
| 
			
			
			
			 Aşmış Üye 
			![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007 
				Konum: İstanbul 
				
				
					Mesajlar: 50,907
 
				
				Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts 
Üye No: 43266
 
				İtibar Gücü: 12116  
Rep Puanı : 59275  
Rep Derecesi :   
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek 
				 | 
	
	
	
	
		
			
			 Pratik ve kolay bir şekilde Ayvalı pilav için   
		
	
		
		
		
		
		
	
	MALZEMELER 4 kişilik 400 gr dana eti 400 gr pirinç 100 gr sıvı yağ 2 adet kurusoğan 1 adet ayva 400 gr havuç 1 tatlı kaşığı kimyon tuz HAZIRLANIŞI Havucu soyun ve halka halka doğrayın   Sıvı yağı bir tencerede kızdırdıktan sonra eti ekleyip  kavurun  Et suyunu çekince havucu koyup kavurmaya devam edin  Havuç yumuşamaya  başlayınca 3 su bardağı sıcak su ekleyin  Tuz ve kimyon ilave edin  Ayvayı soyup  dörde böldükten sonra çekirdeklerini çıkarın, etlere ilave edip yaklaşık 12  dakika haşlayın  Sonra ayvaları tencereden alın pirinci ilave edin  Ağzını  kapatın ve pirinç suyunu çekinceye kadar pişirin  Pilavın altını kapatın,  ayvaları ekleyin ve ağzı kapalı olarak 30 dakika dinlendirin![]()  | 
| 
		 | 
	
	
	
		
		
		
		
			 
		
		
		
		
		
		
			
			
		
	 | 
		
		![]() ![]()  | 
		
	
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
		
  | 
	
		 |