![]() |
|
|||||||
| Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. |
![]() ![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Konum: İstanbul
Mesajlar: 50,907
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12116
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Fırında Makarna
Fırında Makarna Fırın Makarna Malzemeler 1 adet yufka, Yarım makarna, 2 yumurta, 1 kahve fincanı süt, Yarım su bardağı yoğurt, 3 yemek kaşığı margarin , 1 su bardağı rendelenmiş kaşar Hazırlanışı Yarım paket makarna haşlanır Bir kabın içinde yoğurt, süt, yumurtalar ve erimiş margarin karıştırılır Yağlanmış fırın tepsisine yufka serilip içine hazırlanan karışımın yarısı, rendelenmiş kaşarın yarısı, makarnalar konur ve bohça şeklinde kapatılır üstüne kalan karışım ve kaşar serpilip önceden 200 derecede ısıtılmış fırında pişirilir |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|