![]() |
|
Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Konum: İstanbul
Mesajlar: 50,906
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12097
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() 2 Adet Bostan Patlıcanı (enlemesine doğranmış) 2 Adet Kemer Patlıcanı (közlenmiş) 2 Adet Soğan 2 Yemek Kaşığı Tereyağı Yarım kilo bıçak kıyması 2 Adet Rende Domates ve Salça Kızartmak için : Yeteri kadar sıvı yağ Beşamel sos için : 1 Yemek Kaşığı Un 1 Çay Bardağı Süt Yeteri kadar tuz Yemeğin Tarifi Kemer patlıcanları ateşte közleyip soğuk suya atın ![]() ![]() Beşamel sos hazırlayın ![]() ![]() ![]() ![]() Kızartmış olduğunuz patlıcanları kağıt havlu üzerinde yağını çekinceye kadar bırakın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|