![]() |
|
Şiirler Ve Güzel SözLer Aşka dair Şiirler Ve güzel Sözler |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12098
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ben hep seni sevdim öbür yanım
![]() Sarışın mı ![]() ![]() Görmez mi ![]() ![]() Benden kaç yaş büyüksün kundakta bebek Belki de doğmadın sen Düşünen beynin ![]() Seni çağırdı sesim Soydum giysilerini İNSAN çıktın ya içinden Gerisini boş ver dedim ![]() ![]() Seni sevmem için de görmem gerekmiyordu zaten Seni yazdım tüm kitaplara ![]() Yetmedi sayfalar Kim okudu ki bir satırını ![]() Burada olmasa da ölümsüzlükte ![]() Seninle olmak için Yüce Rabbime sözüm var Her yeni buluşumda eskiyeni Her eskide bir yeni Arkamdan getiremeyeceklerimde kendimi Tüketmeyeceğim “Benimle gelecekler”Beni sana iletiyor Orada bulabileceğim ümidi ve tesellisi Burada bulamamanın acısını hafifletiyor Sahi ![]() ![]() Biliyorum ![]() ![]() Mutlaka bir yerde Her sevgide bir parça buldum senden Her sevgiden bir parça Herkesi toplayıp bir adam yapamadım ya Kardelen Yüreğim paramparça Bu yüzdendi hep seninle konuştuğum ![]() Yoksa kendim miydim sende aradığım Hayır ![]() Bende olmayan bir sürü özellik var sende ![]() ![]() Ben ![]() Ya sendekiler de eklenirse? Maazallah Mutsuz da olsam yaşamayı öğrendim Sanal Dünyalarında Ne tuhaf şu insanlar ![]() Kendilerini üzecek ![]() Yüce adaleti yargılıyor ![]() Eşitlik olunca da en çok kendileri rahatsız oluyorlar Ve “Aranan şartlar tarifesi” diyorlar aşka Kim benim üstümde kural koyabilir ki Yaradan’dan başka İnsanlar her yaptığının karşılığını bekliyor Adına vefasızlık ![]() Sonra da aksini iddia ediyorlar Sen bana kural koymuyor ![]() Sitem etmeyi bile basit ![]() Ben ![]() Sana yazdığım mektuplar A Tipik bir vakıa Bir çözmeye kalksalar gör dünyanın halini ![]() Yaşamaya değer ne kalır ki ![]() ![]() Kendileri için dilediklerini başkaları için de dileyecekler Birbirlerine iftira atmadan sadece gerçekleri söyleyecekler İşte beni hayatta güldürebilecek iki neden Bu gerçekten mümkün mü ![]() Seni göz yaşlarımda sakladım ![]() Yazılmamış şiirlerimde ![]() Varlığına inanarak ![]() ![]() Sen beni bulmuş değilsin henüz Hem bulsan kaç parçaya böleceksin ki Hangi yanımı ![]() Hangi dalımdan kaç yaprak koparacaksın Bana gerçek masalların ağlayacak Şu Kardelen Yüreğim de Senden daha güçlü olduğunu öğrenmekten korkacak Sevmek; uzaktan güzeldir öbür yanım Sevmek ![]() ![]() ![]() Aramızda ne varsa özel Böyle kalsın ![]() Daha doğrusu ![]() Sen ve Ben Yaşanmamış zamanlarda Sen ve Ben Sadece Rüyalarda |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|