![]() |
|
Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Konum: İstanbul
Mesajlar: 50,906
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12094
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Malzemeler
Yarım çay bardağı sıvı yağ 2 adet soğan Yarım kg ıspanak Köfte için: 300 gram az yağlı köftelik kıyma 1 adet soğan 1 çay kaşığı köfte baharatı 2 dilim bayat ekmek içi Tuz Pilav için: 2 çorba kaşığı tereyağı 2 su bardağı pilavlık pirinç Bir buçuk tatlı kaşığı şeker Tuz Yarım tatlı kaşığı kırmızı toz biber 1 adet tavuk suyu tableti 3 su bardağı sıcak su Yemeğin Tarifi Ön hazırlık olarak köfteyi hazırlayalım ![]() ![]() ![]() ![]() 1- Ispanağın yapraklı kısımlarını bol suyla yıkayalım ![]() ![]() ![]() 2- Tencereye yağı alıp eritelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3- Ispanakları da tencereye aktardıktan sonra kısık ateşte pirinçler suyu çekene dek pişirelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|