![]() |
|
Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Konum: İstanbul
Mesajlar: 50,906
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12094
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Malzemeler 4 adet orta boy Lüfer balığı 1 çorba kaşığı - 2 tatlı kaşığı Tuz 400 gr Pirinç 100 gr margarin 1 tatlı kaşığı Tarçın 2 bardak Su Yemeğin Tarifi Ön hazırlık olarak pirinci ayıklayın ![]() ![]() ![]() ![]() Bu arada balıkları temizleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pirinci, üzerinden soğuk su geçirerek 3 kere yıkayın ![]() ![]() ![]() Yağı, lüferlerin tamamını alabilecek büyüklükte bir tencerede, orta ateşte eritin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ateşi iyice kısın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|