www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Adult (+18) Yetişkinlere Özel > Adult eski arşiv

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 03-14-2006, 03:29 AM   #1
๏๒รєรรเ๏ภ
Forum Aşığı

๏๒รєรรเ๏ภ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 337
Üye No: 6517
İtibar Gücü: 3247
Rep Puanı : 91747
Rep Derecesi : ๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute
Talking Kadınlardan Asla Duyamayacağımız Sözler...

Kadınlardan Duyamayacağımız Sözler…

1. Peki aşkım, öyle olsun.

2. Bugün anneler günü, annene gidelim.

3. Kaç çocuğumuz olsun hayatım?

4. Sen maç izlerken ben ütü yaparım.

5. Bugün Pazar, istediğin kadar çarşıda kalabilirsin.

6. Yok hayatım istemem, herşeyim var çok şükür…

7.Seni seviyorum aşkım

8.Babam mesleginin gelecek vaad ettigini söyluyor.

9.Baaaak, bu eşyaları mutfak parasından arta kalanları biriktirerek aldım

10.Bebeğin mamasını ben yaparım, sen git uyu.

11.Evin küçüğü büyüğü olmaz şekerim. Ev evdir.

12.10 Milyon fazla bana, 5 ver sen.

13.Abime söyleyeyim, seni şirketine finansman müdürü yapsın.

14.Bu sene tatile gitmesek de olur.

15.Ben ek kart istemiyorum. Bir kart ikimize yeter.

16.Daha büyük ekranlı bir televizyon almak istersen alabilirsin

17.Bana bu kadar fazla vakit ayırma arkadaşlarını çok ihmal ediyorsun.
Bir kaçını duysamda çoğunu duymadım..

LÜTFEN
๏๒รєรรเ๏ภ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Eski Bugün   #n/a 
Teşekkür Botu
Bot
bot Çevrimiçi

Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
nunu (03-17-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
bot Çevrimiçi Tesekkur botuna Rep veremezsiniz. Yinede Tesekkurler. Kurallara Aykırı Mesajı Bildir  
Old 03-19-2006, 10:06 AM   #2
ayten
Daimi Üye

ayten Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 120
Üye No: 2098
İtibar Gücü: 1630
Rep Puanı : 9080
Rep Derecesi : ayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond repute

aslında bunların hepsini söyleyebilen bir kadın olabileceğini düşünmüyorum..bazılarının bir kadının ağzından çıkması imkansız bence..şöyle de bir şey var ki erkekler de buna benzer sözleri söyleyemiyor..karşılıklı yani..

paylaşım için teşekkürler..:smile:
Old 03-19-2006, 11:00 AM   #3
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2540
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

ayten e katılıyorm paylasım ıcn tesekurlerr........!!!:smile:
CaKaLBoT çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 03-19-2006, 11:49 AM   #4
Sereniti
Müstakbel Üye

Sereniti Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 50
Üye No: 3860
İtibar Gücü: 1494
Rep Puanı : 3617
Rep Derecesi : Sereniti has a reputation beyond reputeSereniti has a reputation beyond reputeSereniti has a reputation beyond reputeSereniti has a reputation beyond reputeSereniti has a reputation beyond reputeSereniti has a reputation beyond reputeSereniti has a reputation beyond reputeSereniti has a reputation beyond reputeSereniti has a reputation beyond reputeSereniti has a reputation beyond reputeSereniti has a reputation beyond repute

bu sözleri duyamazsınız tabii. neden söyleyelim ki. hak ediyor musunuz bi düşünün önce isterseniz...
Old 03-19-2006, 12:17 PM   #5
Tathar Elanessé
ÇaKaL Üye

Tathar Elanessé Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 145
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2019
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi : Tathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen elfkartal
bu sözleri duyamazsınız tabii. neden söyleyelim ki. hak ediyor musunuz bi düşünün önce isterseniz...
hak edene söylüyorsunuz sanki.......!
siz kadınlar hepiniz aynısınız,asla seven bir kalp yeterli olmaz,hep daha fazlasını istersiniz,asla yeterince mutlu olamazsınız,çunku doyumsuzsunuz......!

Tanıdıktı yalnızlık oysa
Haklısın belki yanımda
Hazırdım bu kez mutluluğa
Nerden çıktı şimdi bu ayrılık

Öyle boş öyle boş ki bu dünya
Güneşim sandım seni oysa
Girdabın içinde yaşarken
Yakamoz yakamoz çakar aklıma

Susadım sana tek bir nefeste
Yaşadım aşkımı bir heveste
Gözümün önünde durma n''olur
Yaşamak öyle zor ki bu bedende

Hadi yoluna eyvallah
Mutlu ol gülüm işallah
Sen geçen günün ardından
Bi başına kalma inşallah
Tathar Elanessé çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 03-19-2006, 12:35 PM   #6
Sereniti
Müstakbel Üye

Rep Derecesi : Sereniti has a reputation beyond reputeSereniti has a reputation beyond reputeSereniti has a reputation beyond reputeSereniti has a reputation beyond reputeSereniti has a reputation beyond reputeSereniti has a reputation beyond reputeSereniti has a reputation beyond reputeSereniti has a reputation beyond reputeSereniti has a reputation beyond reputeSereniti has a reputation beyond reputeSereniti has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen flywalker
hak edene söylüyorsunuz sanki.......!
siz kadınlar hepiniz aynısınız,asla seven bir kalp yeterli olmaz,hep daha fazlasını istersiniz,asla yeterince mutlu olamazsınız,çunku doyumsuzsunuz......!
evet hepimiz aynıyızdır. ne yapacağımız önceden bilinebiliyor en azından. sizin gibi dengesiz olmaktansa bu iyi bir şeydir herhalde. doyumsuzluk özelliğini kendi cinsin için söylemem gerek bence. ne verirsek alırsınız ama karşılığını vermezsiniz. hep almayı bilirsiniz çünkü.
Old 03-19-2006, 12:45 PM   #7
Tathar Elanessé
ÇaKaL Üye

Tathar Elanessé Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 145
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2019
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi : Tathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen elfkartal
evet hepimiz aynıyızdır. ne yapacağımız önceden bilinebiliyor en azından. sizin gibi dengesiz olmaktansa bu iyi bir şeydir herhalde. doyumsuzluk özelliğini kendi cinsin için söylemem gerek bence. ne verirsek alırsınız ama karşılığını vermezsiniz. hep almayı bilirsiniz çünkü.
bence kendi hemcinslerin hakkında pek bir bilgin yok,ne yapacagı önceden bırak bilinebilen,kestirilebilen bir kadına bile rastlamadım.memnuniyetsizlik......!

Tanıdıktı yalnızlık oysa
Haklısın belki yanımda
Hazırdım bu kez mutluluğa
Nerden çıktı şimdi bu ayrılık

Öyle boş öyle boş ki bu dünya
Güneşim sandım seni oysa
Girdabın içinde yaşarken
Yakamoz yakamoz çakar aklıma

Susadım sana tek bir nefeste
Yaşadım aşkımı bir heveste
Gözümün önünde durma n''olur
Yaşamak öyle zor ki bu bedende

Hadi yoluna eyvallah
Mutlu ol gülüm işallah
Sen geçen günün ardından
Bi başına kalma inşallah
Tathar Elanessé çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 03-19-2006, 12:53 PM   #8
Sereniti
Müstakbel Üye

arkadaşım senin yazdığına cevap yazdım ben. sen demişsin "siz kadınlar hepiniz aynısınız" diye bi kontrol et istersen. senin rastladığın bayanlar yanlışmış demekmiş ben napıyım. düzgün bakmıyorsunuz ki etrafınıza. bizim suçumuz mu bu.
Old 03-19-2006, 05:26 PM   #9
bluekeys™
Forum Demirbaşı

bluekeys™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 594
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3932
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi : bluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond repute

olur mu ya bu sözleri bir kadından duymak için dünyanın sonu gelmnsi lazım yoksa hayatta söylemezler paylaşım için saol...

[sakın] bana bulaşma kalp kırarım bazen]
bluekeys™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 03-19-2006, 06:18 PM   #10
sonnnefes
ÇaKaL Üye

sonnnefes Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 285
Üye No: 2594
İtibar Gücü: 1959
Rep Puanı : 16049
Rep Derecesi : sonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond repute

asla duyamıcagımız sözler degil...çogu duyulabilir...yeterki sularına gidelim...
sonnnefes çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı