![]() |
|
Şiirler Ve Güzel SözLer Aşka dair Şiirler Ve güzel Sözler |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2010
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 98587
İtibar Gücü: 1148
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() bir ışık var gecenin uğultusunda
bni ürkütüyor…keman sesleri uzaktan bana ninni… offf desen ahh desem kemerim biraz daha sıkıyor tenimi ay gördüm yıldızlara küs gibi seni sevmişim can gibi ayy yar.. kır atımın heybesınde bnm sevdam koştukça taşlara deyıyor cannn.. bir bulut var yağmuru kıskanan bir ben var umutsuza uzaktaki sevgiliyi bekleyen. minik bir serçe gibi masum sana sevdam zaman beni tüketiyor cannn. nede eyri yollardan geçmişim ben seni kendime aşk seçmişim dile ağacı vardır.bizim orada canımdan can koparıp bağlamışım buğulu seslim sesin kulaklarımda… yanmış bu yürek kış ayazında. bir bilsen çok korkular var neclanın dünyasında seni kadife seni ipek seni zemzem tenlim gel beni savur sırat köprüsünde… nede hoştur seni sevmek iliklerimde hissetmek bır bebek gibi senin teninde gezmek işte yine gece ve ben ilhamlarımla şimdi yanımdasın ellerimi tutuyorsun, nefesin nefesimde canım firarda, içtım seni yudum yudum bir solukta… kime ne benim seni sevdiyimden kime ne geçerken tozlu yollardan bak öptüm seni ansızın dilinden dudağından çatlasın kıskananlar çatlasınlar kahrından |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|