![]() |
|
|||||||
| Şiirler Ve Güzel SözLer Aşka dair Şiirler Ve güzel Sözler |
![]() ![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2010
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 98587
İtibar Gücü: 1164
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet : Erkek
|
aşktan anlamayan sevgili
hatırlıyor musun geçen yaz görmüştüm seni ilk kez sen mağazada tezgahtar bense haylaz bir öğrenci bir tezgahtarla bir öğrencinin aşkı aslında sadece bir öğrencinin ölümüne sevdası ben hep sevdim hep sevdim fakat sen nefret ettin sevgimden senin işten çıkmanı beklerdim köşe başında ah dili olsa da konuşsa o taşlar sensizliğin nağmelerinde dilimdeki şarkılar hep bugün söyliyeceğim derdim seni sevdiğimi hep bugün hep bugünler yarınlara kaldı sen bazen dilimde güz gülleri bazen batsın bu dünya bazen de aşkın kanunu olurdun yazardım seni bazen güzel kağıtlara bazen yırtık bir gazete parçasına işte böyle geçerdi günler geceleri hep seni düşünür sana küser sabahlarıysa yine aklıma gelirdin barışırdım ah sevildiğini bilmeyen sevgili arkadaşlarıma anlatırdım seni ve seni nasıl sevdiğimi nasıl sevdiğimi söyliyemediğimi onlar da bana nasihat verir ve git konuş derlerdi son pişmanlık trenleri gardan kalkmadan tabi yine yarınlara kalan geç kalmışlığın korkusu benliğimi sarsa bile konuşamazdım seninle önümden öyle geçip giderdin bazen tebessüm ederdin sanki geçtiğin yollarda yüreğimi ayaklarınla ezerdin ve ben yine elimde sigara serseri sokaklarda geceyi beklerdim sensizliğin gecelerinde bir karanlığı süpüren çöpçüler bir hayata küsmüş keşler ve boynu bükük bir ben ah gözleri yalan sevgili en sonunda tüm utancın yükünü sırtıma alıp yanağımdaki kızarıklığı saklayıp sana seni çok sevdiğimi söyledim söyledim amma nafile çünkü sen aldırmadın o sözlerin sanki cam kırığı oldu yüreğimi kanattın ve aşka yalan dedin sen aşkı kirlettin sen de inanma yalan dedin dedin ya olsun ben seni o kara günden sonra da sevdim ve taş kalbine inat hep seveceğim yemin ederim ah aşka inanmayan sevgili sen belki bu mektubu umarsızca okuyacaksın ben senin bunu okurken parmağınla yanağına dokunduğunu gözlerini hafifçe kıstığını saçlarını kulağının arkasına topladığını ve alaycı kahkahalar attığını görmiyeceğim sen benim bunu yazarken elimin uzanamadığı yerlere kelimelerle sokulmaya çalışmanın kırılgan harflerden kurulmuş görünmez bir köprüden sana doğru yürürken düşmekten öylesine korkmanın ismi bile olmayan bir çok duyguya isimler bulmaya uğraşmanın beni nasıl yaralayıp nasıl yorduğunu bilmeyeceksin çünkü sen aşka kin güdenlerdensin ben ileride bana anlaşılmaz görünecek olsalar da şu anda bana kendime saplamak için elimde tuttuğum solgun bir bıçak gibi sade ve içmeye hazırlandığım zehirli su gibi berrak gözüken duygularımın keskin ve yakıcı tadını onları üstünü örten sözcüklerin altından çıkarıp çıkarmamakta duyduğum kararsızlığı sana hiç anlatamayacağım ah sevgiye yalan diyen sevgili sana nasıl yalvardığımı hiç işitmeyeceksin sıradan bir merhaba sözcüğünü saklayacak o gözlerimdeki yalvarışı görmeyeceksin ama bütün bunlar bu sahte kibirin bu alaycı gülüşün bu sıradan bir merhabayı anlamayan taş görünüşün içimdeki seli dindirmeyecek bütün bunlara hiç aldırmadan bana sarılmanı beni sevmeni bekleyeceğim ah sevgili! o kadar sade ki duygularım kırılgan bir köprüden sana doğru yürüyorum sana ulaşamazsam sesim ve kelimelerim değmezse sana ve sevmezsen beni inanmazsan sevdama işte o zaman sensiz ve sonsuz bir boşluğa düşeceğim ve işte o zaman senin aşka inandığını ve sevdayı anladığını görmeden öleceğim… |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|