![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 1 Thanked 11 Times in 7 Posts
Üye No: 1389
İtibar Gücü: 1479
Rep Puanı : 560
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() :biggrin: >> > Ateistler ölür ve öteki tarafta tanri ile >> > >> > karsilasir... >> > >> > Bu karsilasmanin degisik dialoglari asagidadir.. >> > > > > Ateist- merhaba abi >> > >> > > > > Tanri- selam, tanidin mi? >> > >> > > > > A- hayir... tanimiyorum >> > >> > > > > T- güzelim kasma artik, biz bizeyiz... >> > >> > > > > A- birden kötü oldum abi >> > >> > > > > T- bisey icer misin? >> > >> > > > > A- ... ----------------------------------- >> > > > > T- bana inanmiyor mussun ? >> > >> > > > > A- yanlisin var abi.. yok oyle bisi.. >> > >> > > > > T- hadi hadi.. >> > >> > > > > A- abi simdi obur tarafta boyle kizlara >> > filan >> > > hava atmak icin inanmam >> > >> > > > > filan dedik ama.. sen buyuksun icimi bilmen >> > >> > > lazim icten diildi yani.. >> > >> > > > > sadece bi kac kiz dusurmek icindi.. >> > >> > > > > T- e aferim.. burda da hurileri kacirdin >> > ama.. >> > > gec soyle kirmizili >> > >> > > > > arkadas >> > >> > > > > ilgilensin senle.. >> > >> > > > > A- abi yapma kulun kolen olayim >> > >> > > > > T- yürrüüü >> >-------------------------------------- >> > > > > A- inanmiyom lan var mi anasini satiyim.. >> > kimsin >> > > lan allah mi saniyon >> > >> > > > > kendini... >> > >> > > > > T- evet ustune bastin.. git ve yan >> > simdi.... >> >------------------------------------ >> > > > > A- bana sizden bahsetmemislerdi!? >> > >> > > > > A- tani$tigimiza sevindim. >> > >> > > > > A- su var mi? abdest alicam da... >> > >> > > > > >> > >> > > > > ------------------------------------ >> > >> > > > > >> > >> > > > > A- (olayi hic bozuntuya vermeden) naber yav >> > >> > > ozledim de geldim valla >> > >> > > > > ----------------------------- >> > >> > > > > >> > >> > > > > A- sen tanriymişin... >> > >> > > > > T- evet oyleyimdir... >> > >> > > > > A- hee... bak arkada$lar merak ediyodu >> > a$adan >> > > intihar etmeden once >> > >> > > > > firsat >> > >> > > > > olursa resmini cek getir diye... buralarda >> > bi >> > > fotograf makinasi var >> > >> > > > > mi? >> > >> > > > > T- gel.. gel ben sana gostercem fotograf >> > >> > > makinasini... >> > >> > > > > ---------------------------- >> > >> > > > > >> > >> > > > > A- eeoo sey... >> > >> > > > > T- kitap bastik o kadar di mi ama? >> > >> > > > > A- abi walla seytana uydum... >> > >> > > > > --------------------- >> > >> > > > > >> > >> > > > > A- fakat nietzche der ki... >> > >> > > > > T- gec onunla tartis istersen sicak >> > sicak... >> > > > > -------------------------------- >> > >> > > > > >> > >> > > > > A- atesin var mi? >> > >> > > > > T- sagdan ikinci kapi >> > >> > > > > A- ya aciklayabilirim...
![]() |
#2 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 1 Thanked 1 Times in 1 Post
Üye No: 3960
İtibar Gücü: 1471
Rep Puanı : 60
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() oha yaa yazana helal olsun aga yaa
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ateist reklamlar Kanada'da | GooD aNd EvıL | Dünyadan Haberler | 0 | 03-07-2009 08:05 PM |
Ateist Adam | F.S.Mehmet1453 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-14-2008 06:56 PM |
ateist | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-28-2007 11:15 AM |
Tanrı ve Ateist | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-13-2007 11:16 AM |
Ateist bir adam... | CaKaLBoT | Adult eski arşiv | 10 | 06-02-2006 11:29 PM |