![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 145 Thanked 408 Times in 212 Posts
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2034
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() > >> > >>>>Asagidaki e-mail; son yillarda
ozellikle > > >> >Amerika' da yayginlasan > > >> > >>>>cift > > >> > >>>>yonlu ayna kullanimi hakkinda bir uyaridir. > > > > >> >Kaldiginiz otelin odasinda > > >> > >>>>veya girdiginiz soyunma kabininde bulunan ayna > > >> >acaba siradan ve normal > > >> > >>>>bir ayna mi yoksa diger taraftan birinin sizi > > >> >izledigi cift yonlu bir > > >> > >>>>ayna mi? > > >> > >>>>Bunu anlamanin basit ve pratik bir yolu var; > > >> > >>>>parmaginizi tirnaginiz ayna yuzeyine gelecek > > >> >sekilde aynaya dokundurun. > > >> > >>>>Eger tirnaginiz ile tirnaginizin aynadaki > > >> >yansimasi arasinda bir bosluk > > >> > >>>>varsa Sorun Yok demektir, bu normal bir ayna... > > >> > > > >> >>>>Eger tirnaginiz ile tirnaginizin aynadaki > > >> >yansimasi arasinda bir bosluk > > >> > >>>>YOKSA, yani tirnaginiz ve aynadaki goruntusu > > >> >dogrudan birbirine temas > > >> > >>>>ediyorsa Dikkat IZLENIYORSUNUZ.. > > >> > >>>>Kendinizi ve sevdiklerinizi bir gun igrenc bir > > >> >internet sayfasinda > > >> > >>>>ciplak gormek istemiyorsaniz, > > >> > >>>>lutfen bu maili sevdiklerinizle paylasin...
Tanıdıktı yalnızlık oysa Haklısın belki yanımda Hazırdım bu kez mutluluğa Nerden çıktı şimdi bu ayrılık Öyle boş öyle boş ki bu dünya Güneşim sandım seni oysa Girdabın içinde yaşarken Yakamoz yakamoz çakar aklıma Susadım sana tek bir nefeste Yaşadım aşkımı bir heveste Gözümün önünde durma n''olur Yaşamak öyle zor ki bu bedende Hadi yoluna eyvallah Mutlu ol gülüm işallah Sen geçen günün ardından Bi başına kalma inşallah |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 109 Thanked 209 Times in 125 Posts
Üye No: 11177
İtibar Gücü: 1763
Rep Puanı : 21822
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() sagol kanka,ılgınc ve guzel paylasım,emegıne saglık
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2554
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() hehee saol paylasım icın
![]() |
#4 |
Banned
Teşekkür Etme: 0 Thanked 3 Times in 2 Posts
Üye No: 13275
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 181
Rep Derecesi :
![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() walla yapiyor elin adamı dikkat dikizlenmeyelim sonra hehehehehe
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 61 Thanked 46 Times in 23 Posts
Üye No: 43997
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : -1404
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() Konu için teşekkürler
![]() Konu içinizi dökün bölümünden serbest kürsüye taşınmıştır. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
İstanbul Boğazı tek yönlü olarak gemi trafiğine açıldı | GooD aNd EvıL | Yurttan Haberler | 0 | 04-02-2009 03:00 PM |
Trichet: Enflasyon riskleri hala yukarı yönlü | slipknot | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-06-2008 07:05 PM |
Yaşlısın deseler de bana, inanmam aynalara | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-20-2008 09:00 PM |
Aynalara küsen adam ben değilim | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-08-2008 03:20 PM |
Dikkat dikkat " diyorsun, söyle ben nefer miyim | [мα∂ℓιηє] | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-28-2007 10:10 AM |