![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() Yüreğimin içinde
Geceydi yine... İçimde hüzün vardı,sıkıntı vardı, Öyle bir günün sonundaki geceydi... Gecelerim karanlıktı benim; Ayın uğramadığı, Yıldızların parlamadığı, Kandillerinse yanmadığı gecelerdi. Kimi zaman endişeli, Kimi zaman sitemli, Kah asi, Kah kederli... Mutlu değildim, Mutlu değildi,aydınlık değildi gecelerim; Uzun yılların ömrümden kaçıp gittiği kadar... Gece soğuk olurdu, Nemli olurdu gözlerim, Yatak,yorgan buz olurdu, İçimde binbir yangınlar büyürdü, Üşürdüm,yanardım... Gece üşürdü,soğuktu... Ama bu gece nurlara gark oldu. Mutluluk bir sicim gibi yağdı yüreğime, geceye. Bir telefonun tuşlarına dokunduktan sonraki ses ile... Hayatım,ruhum; Bir anda olsa kanıp dalmıştı mutluluğa. Bir sesti ceylanın mahsumiyetiyle dolu bir ses. Ve hayatımın,karanlık gecelerimin, Velhasıl şiirlerimin odağındaki bir ses. Yüreğimin içinde kadar yakın. Ulaşamayacağım kadar uzak bir ses... |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yüreğimin içinde, filiz. Filiz... | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-28-2008 08:05 PM |
Yüreğimin Acıdığı An | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-13-2008 10:54 PM |
Yüreğimin Sokakları | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-26-2007 08:18 PM |
Yüreğimin Karanlığı | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-26-2007 08:17 PM |
Son Eserisin Yüreğimin | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-14-2007 12:20 PM |