www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 01-30-2006, 01:05 PM   #1
MySteRio_Jr
Geçerken Uğradım

MySteRio_Jr Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 3
Üye No: 7223
İtibar Gücü: 1517
Rep Puanı : 7992
Rep Derecesi : MySteRio_Jr has a reputation beyond reputeMySteRio_Jr has a reputation beyond reputeMySteRio_Jr has a reputation beyond reputeMySteRio_Jr has a reputation beyond reputeMySteRio_Jr has a reputation beyond reputeMySteRio_Jr has a reputation beyond reputeMySteRio_Jr has a reputation beyond reputeMySteRio_Jr has a reputation beyond reputeMySteRio_Jr has a reputation beyond reputeMySteRio_Jr has a reputation beyond reputeMySteRio_Jr has a reputation beyond repute

G.Saray'ın 25 Şubat'ta yapılacak Olağan Mali Kongresi'nde açıklanması beklenen borcu, 172 milyon dolar. Kulübün gelirleri 2009 yılına kadar temlik altında. Sarı-kırmızılı bütün sporcular ve alacaklılar para bekliyor. Mart'ta yapılacak başkanlık seçimlerine kimse "Ben yaparım" diyerek giremiyor. Çünkü borç yükü inanılmaz. Herkes G.Saray'da "Bu durumdan nasıl kurtuluruz?" diye düşünürken Adnan Polat, 17 Aralık'taki Riva Genel Kurulu'nda ortaya attığı projeyi hayata geçirmek için çalışmaya başladı. Polat "1500 G.Saraylı'dan 100'er bin dolar alırsak kurtuluruz" iddiasında bulunmuş, projesi camiada "Hayâl" olarak değerlendirilmişti

"Senin desteğin çok önemli"

Yılbaşını ve bayram tatilini geride bırakan Polat şu sıralar işi gücü bıraktı, bin 500 G.Saraylı'yı aramaya başladı. Ve bu konuda kapısını çaldığın en ilginç isim, onun yöneticilik yaptığı zamanlarda G.Saray'da oğlu gibi sevdiği ve Torino'ya gidiş-gelişinde de büyük destek olduğu Hakan Şükür oldu. Hakan'ı arayan Polat "Kulüp zor durumda. Sen dahil tüm G.Saraylılar elini taşın altına sokmalı. Benim projem için senin destek vermen çok önemli. Çünkü sen 100 bin dolar verirsen bugüne kadar elini cebine atmayanlar utanacak ve çark işlemeye başlayacak" dedi

"Hesabı söyle yeter"

Polat'ı dikkatle dinleyen Hakan ise "Ben bu camiada doğdum, bu camiada futbolu bırakacağım. G.Saray'dan çok şey kazandım. Şimdi geri verme zamanı. Herkes gibi ben de elimi taşın altına sokmaya hazırım. Abi sen bana parayı yatıracağım hesabı söyle, gerisi kolay. Ben 100 bin dolar vereceğim. Çevremdeki G.Saraylı arkadaşlara da bu projeye katılmaları konusunda telkinde bulunacağım. Ben hiçbir zaman G.Saray'a profesyonel olarak yaklaşmadım. Kulübümüze hep beraber sahip çıkmalıyız" cevabını vererek desteğini ortaya koydu

En az 750 kişi aranıyor

Uzun bir liste oluşturan Adnan Polat'ın yakında Özhan Canaydın ile görüşerek bu projeyi camiaya nasıl yayacağını anlatacağı öğrenilirken, Hakan'ın verdiği destek sonrası G.Saray'ın ileri gelenlerinin de pamuk ellerini ceplerine atmaları bekleniyor. Adnan Polat'ın hedefi ise bin 500 kişiyle yola çıkarak en az 750'sinden 100'er bin dolar alıp, toplam 100 milyon doları G.Saray'ın kasasına koyabilmek. Bunun ardından gelecek Riva arazisinin değerlendirilmesiyle G.Saray'ın borçlarını sıfırlayarak düzlüğe çıkmasını yardımcı olmak..
MySteRio_Jr çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 05-27-2006, 04:03 PM   #2
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2539
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

En BÜyÜk Cİmbom....
Old 05-27-2006, 07:10 PM   #3
Karizmatix
Forum Müdavimi

Karizmatix Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 17
Üye No: 7388
İtibar Gücü: 2194
Rep Puanı : 28094
Rep Derecesi : Karizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond repute

cidden hakan şüküre helal olsun ilk elini taşın altına sokan kişi
Old 05-27-2006, 10:03 PM   #4
cross_night
Daimi Üye

cross_night Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 32
Üye No: 10190
İtibar Gücü: 1629
Rep Puanı : 14032
Rep Derecesi : cross_night has a reputation beyond reputecross_night has a reputation beyond reputecross_night has a reputation beyond reputecross_night has a reputation beyond reputecross_night has a reputation beyond reputecross_night has a reputation beyond reputecross_night has a reputation beyond reputecross_night has a reputation beyond reputecross_night has a reputation beyond reputecross_night has a reputation beyond reputecross_night has a reputation beyond repute

bilgiler için sağol eline sağlık
cross_night çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı