![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 145 Thanked 408 Times in 212 Posts
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2037
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() NEW YORKER SUMMER
![]() Kalitesi, lezzetli yemekleri, şıklığıyla dört senedir Bebek'te bir restaurant klasiği haline gelen NewYorker yaz boyunca Kuruçeşme'de yeşillikler içinde, güney sahillerinin şık mekanını aratmayan ambiansı ile hizmet veriyor. Akdeniz tarzının minimalize edilmiş çizgilerini taşıyan New Yorker, haftanın yedi günü öğle ve akşam menüsü farklı, leziz yemekleri, özenli servis ve müziği ile, İstanbul yaz gecelerine ayrı bir renk katmaktadır. 2006 sezonuna birçok yenilikle giren New Yorker Summer, bu sezon New Yorker’ın 8 senedir klasikleşen Restaurant ve Bar’ının dışında New Yorker Club ile Resident DJ Negma ve DJ Toygar esliginde, yurt dışından ve yurt içinden gelen ünlü DJ ve Grupların performansları ile heyecan ve eğlence dolu geceler hizmetinize girecektir. New Yorker'ın dışında İstanbul'un gözde Restaurant ve Barlarından olan Zarifi ve K Zone da 2006 yaz sezonunda New Yorker'ın bünyesinde hizmet vereceklerdir. 1 Haziran Persembe gecesi yaza merhaba diyecek New Yorker Club ile muzigin ve eglencenin tadina varin ..... Muallim Naci Caddesi (Sahilyolu) No:149 / Kuruçeşme Tel: 0212 265 69 12 ayrıntılı bilgi için :http://www.newyorkergroup.com/conten...rkersummer.htm
Tanıdıktı yalnızlık oysa Haklısın belki yanımda Hazırdım bu kez mutluluğa Nerden çıktı şimdi bu ayrılık Öyle boş öyle boş ki bu dünya Güneşim sandım seni oysa Girdabın içinde yaşarken Yakamoz yakamoz çakar aklıma Susadım sana tek bir nefeste Yaşadım aşkımı bir heveste Gözümün önünde durma n''olur Yaşamak öyle zor ki bu bedende Hadi yoluna eyvallah Mutlu ol gülüm işallah Sen geçen günün ardından Bi başına kalma inşallah Son düzenleyen: Tathar Elanessé; 05-31-2006, 05:08 PM.. |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
YAza Özel MAkyaj | styla45 | Güzellik-Cilt Bakımı-Makyaj | 0 | 06-21-2009 12:17 PM |
Merhaba gülüm merhaba | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-28-2008 07:08 PM |
Cildinizi yaza hazırlayın | Karizmatix | Eskiler (Arşiv) | 1 | 04-29-2006 06:56 PM |