![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 145 Thanked 408 Times in 212 Posts
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2034
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Kadınlar erkeklerin özelliklerini yüzlerinden okuyabiliyor
Chicago ve California Üniversitesinden uzmanların yaptığı bir araştırma, kadınların erkeklerle ilgili sezgileri konusunda ilginç sonuçlar ortaya koydu. Araştırmaya göre, kadın erkeğin sadece yüzüne bakarak, çocuk sevip sevmediğini, nasıl bir ilişki için uygun olduğunu ve testosteron seviyesinin tahmin edebiliyor. Araştırmada bir grup üniversite öğrencisinin testosteron seviyeleri ölçüldü. Ayrıca bebek fotoğrafları gösterilerek çocuklara ilgileri araştırıldı. Daha sonra kadın öğrencilere araştırmaya katılan erkek öğrencilerin resimleri gösterilerek, hangi erkekle kısa dönem ilişki, hangi erkeği evlilik gibi uzun dönem ilişkiler için tercih edecekleri soruldu. Kadınlar uzun dönem ilişkiler için çocuklarla en çok ilgilenen erkekleri seçti. “TESTOSTERON SEVİYESİ YÜKSEK ERKEKLER DAHA ÇEKİCİ” Kadınlar testosteron seviyesini de doğru tahmin etti. Araştırmaya katılan kadınlar testosteron seviyesi yüksek olan erkekleri daha çekici bulduklarını söyledi. Ancak tercihleri daha çok uzun ilişki yaşayabilecekleri çocukları seven erkeklerden yana oldu. Araştırma kadınların tercihinin daha çok uzun süreli ilişki yaşanabilecek ve çocukları seven erkeklerden yana oldu. __________________
Tanıdıktı yalnızlık oysa Haklısın belki yanımda Hazırdım bu kez mutluluğa Nerden çıktı şimdi bu ayrılık Öyle boş öyle boş ki bu dünya Güneşim sandım seni oysa Girdabın içinde yaşarken Yakamoz yakamoz çakar aklıma Susadım sana tek bir nefeste Yaşadım aşkımı bir heveste Gözümün önünde durma n''olur Yaşamak öyle zor ki bu bedende Hadi yoluna eyvallah Mutlu ol gülüm işallah Sen geçen günün ardından Bi başına kalma inşallah |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 120 Thanked 157 Times in 93 Posts
Üye No: 2098
İtibar Gücü: 1644
Rep Puanı : 9080
Rep Derecesi :
|
![]() pekii o zaman dünyada niye bu kadar mutsuz kadın var?..
ama eminim bu araştırmanın doğruluk payı yüksek.. paylaşım için teşekkürler..
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2554
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() Paylasim Icin Saoll
![]() |
#4 | |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 16 Thanked 207 Times in 111 Posts
Üye No: 4920
İtibar Gücü: 2155
Rep Puanı : 45383
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kadın internet ortamında erkeği geçti! | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-17-2008 08:07 AM |
O Beni Tanıyor | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-06-2007 03:20 PM |
Avrupa Fener'i çok iyi tanıyor | mert_fb_07 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-22-2007 10:31 AM |
08/13/07 - Iraklı Kürtler mutabakatı tanıyor mu | Seager | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-14-2007 10:52 AM |
Kadın ve Erkeği Mutlu Etmenin Yolları.. | ayten | Adult eski arşiv | 3 | 02-16-2006 05:55 PM |