www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 05-31-2006, 07:28 PM   #1
ayten
Daimi Üye

ayten Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 120
Üye No: 2098
İtibar Gücü: 1644
Rep Puanı : 9080
Rep Derecesi : ayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond repute

Erkekte ne ararsınız?

Bir erkekte ne ararsınız? Ya da kadında? Buyurun size hiçbir zaman gerçek cevabını alamayacağınız máná yoksunu bir soru!

Herkes bir şeyler söyler ve bunların hepsi de birbirine benzer.

Akıl, dürüstlük, kariyer, insanlık, yakışıklılık, güzellik, ahlak, kültür...

Bilmiyorum misal çapkınlık, üçkáğıtçılık, kalleşlik, yalancılık, kısa boy, göbek falan diye sıralayan var mı?

Ben hiç duymadım.

Fakat etrafa bakınca çoğu insan bu özelliklerden en az birkaçını taşıyor ve hepsinin bir sevgilisi ya da eşi var.

Boşta kalmaktansa bulabildiğine razı olmaktan mı?..

Veya zaten yeryüzünde öyle tarif ettikleri gibi birinin bulunmadığını bildiklerinden mi?

Yoksa aşkın gözü kör mü hakikaten?..

Bu körlük durumu insanoğlunun kendi kendisiyle ilişkisinde hele, had safhaya varıyor. Yani sevgiliye bakarken ileri derecede miyopsanız kendinize bakarken gözünüze perde inmiş oluyor.

Ve işin fenası kalıcı oluyor bu perde. Kusurlarını göremeden ömrü bitiyor insanın. Ama aşık olduğunuz adama/kadına karşı gözünüze bir süre sonra gökten bir gözlük iniyor adeta. Neyse ki...

*

Aslında şunu ararım, bunu ararım derken biraz da eski sevgiliye gönderme yapılıyor galiba.

"Sen benim aradığım özelliklere sahip değildin zaten!"

Karşı tarafı son bir kere daha acıtma gayreti.

Aysun Kayacı mesela... Demiş ki, Savaş Ay'a, "Artık olgun, sportmen, esprili biriyle birlikte olmak istiyorum."

Yani aslında hálá bir alıp veremediği var gibi görünüyor eski sevgiliyle.

Ya da siz daha iyimser bir yorum yapabilir, "Her ilişkiden sonra karşı tarafta ne aradığını daha iyi anlıyor insan" diyebilirsiniz.

Ama ben öyle demiyorum ısrarla. Bir de evet, kafada listeler oluşabilir zamanla ama asla kullanılmaz o listeler. İşe yaramaz. Ömrümüzü aslında nasıl birini aradığımızı sadece anlamış olarak tamamlarız.

Hani ne derler... Teori sular seller gibi lakin pratik sıfır!

Old 06-01-2006, 11:13 AM   #2
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2554
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

Hani ne derler... Teori sular seller gibi lakin pratik sıfır![/B]

VAYY GUSEL BI YAZIYDI ELINE SAGLIK AYTEN
Old 06-01-2006, 04:08 PM   #3
blAcksmith
Bağımlı Üye

blAcksmith Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 278
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2463
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi : blAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond repute

aşk diye bişey var.zenginle fakiri, bir kraliçe ile avam takımından birini,zenciyle beyazı,ateistle aşırı dinciyi birleştiren iki şey var futbol ve aşk.ve aşk geldimi kimse bakmaz zengin mi fakir mi kel mi sırma saçlımı atletik mi göbekli mi diye
"BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin..

BeşiktAşımız ile ilgili son haberler

Moderator başvurusu için tıklayın
blAcksmith çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 06-02-2006, 03:15 PM   #4
watican_666
ÇaKaL Üye

watican_666 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 16
Üye No: 4920
İtibar Gücü: 2155
Rep Puanı : 45383
Rep Derecesi : watican_666 has a reputation beyond reputewatican_666 has a reputation beyond reputewatican_666 has a reputation beyond reputewatican_666 has a reputation beyond reputewatican_666 has a reputation beyond reputewatican_666 has a reputation beyond reputewatican_666 has a reputation beyond reputewatican_666 has a reputation beyond reputewatican_666 has a reputation beyond reputewatican_666 has a reputation beyond reputewatican_666 has a reputation beyond repute

valla bana karşı dürüst olsun bana segisini versin yeter başka bişi istemem

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı