![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2554
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() * Mağazadan etek aldım. Adım attıkça yukarı çıkıyordu. Değiştirmeye gittim içine astar çektiler. Şimdi ise aşağı düşüyor. Ne yapayım?
* Ben saati su geçirmez diye aldım. Soğuk suda denedim geçirmedi. Sıcak duş alırken, bulaşık yıkarken geçiriyor. Ne yapayım? * Dostuma bilezik satın aldım, sahte çıktı. Kimse duymadan, şikayet etmeden bunu gerçeğiyle değiştirtseniz. * Kuaförde saçımı boyattım. 30 milyon para verdim. hem istediğim rengi tutturamadı hem de saçımı oyuncak yaptı. * Marketten aldığım 1 kilo çay paketinin içinden yarısı sıkıştırılmış gazete kağıdı çıktı. O kağıdın ağırlığı kadar çayımı nasıl alırım? * Aldığım mayo esnek değil. İtiraz ettim, mağaza (Bizim mayolar sert olur) diyor. Bu doğru mu? * Evin önüne koydukları trafik levhasının fosforu yok. Geceleri kazaları önlemiyor. Bu tüketiciyi aldatmak değil mi? * Seyyar satıcıdan aldığım 10 domatesten 8'i çürük çıktı. Şu köşede duran satıcıdan siz değiştirseniz olmaz mı? * Evime bir satıcı geldi. Mal için imza attım. Sonra mahkemeye çağırdılar. Meğer, senet diye attığım imza kocamdan boşama dilekçesiymiş. Okuma yazma bilmem. Ne yapmalıyım?
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bu arap Çift akıLLara Zarar!!! | alex_67 | Adult eski arşiv | 2 | 01-02-2009 11:30 PM |
Bu arap Çift akıLLara Zarar!!! | alex_67 | Adult eski arşiv | 0 | 10-12-2008 10:13 PM |
Dehşet bir hatun Akıllara Zarar!! 23/12/06 | BoSS | Adult eski arşiv | 2 | 12-24-2006 05:12 PM |
akıllara zarar uyarı | blAcksmith | Eskiler (Arşiv) | 7 | 10-05-2006 01:01 PM |
Akıllara zarar saç modelleri!... | sentaur | Eskiler (Arşiv) | 3 | 08-27-2006 11:21 PM |