![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 216 Thanked 223 Times in 126 Posts
Üye No: 3361
İtibar Gücü: 1753
Rep Puanı : 11059
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Ağlama
Keskin bir kılıç yarsa göğsümü bir baştan bir başa acımaz etim; yeterki sen bir damla göz yaşı olup çıkma karşıma. silme elinin tersiyle bir ömrün bitişi gözlerini ve çocuk gibi bakma bana, çocuğum gibi bakma yak beni bir uçtan bir uca yeter ki ağlama Altuğ Altıntaş &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& AŞK soluk söz olur, söz aşk; uyku düş olur, düş gerçek; gerçek aşk olur, aşk sen, aşk biz olur. Altuğ Altıntaş &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& && Ay BaTTı Ay usulca battı gözlerinden dolun dolun bakışların kaldı yüzümde kaç yangın söndürdü de şu yürek bir senin yaktığın kaldı nedir dedin ya anlamı şu senin hayatının yok öyle bir anlamı sana adanmış bir kurban yalnızca nasıl harcarsan harca söylediğin şarkılar geliyor aklıma duymadığımı sandığın anlarda söylediğin şarkılar, yokluğuna alışma çabalarım işte böyle baltalanıyor bir telefon uzaktasın benden ben ise bir evrim arkanda insan olmaya çalışıyorum hala... ay usulca battı gözlerinden okyanus gözlerin tenimde asılı kaldı oysa ne de ihtiyacım vardı sana ne olurdu sanki yalnızca bir ömür daha kalsan..... Altuğ Altıntaş &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& &&& Veda Perşembeyi cumaya bağlayıp gelişine kurdum nefes alışımı ve doğa güneşi, bir kadın kadar, sancılı doğurdu ellerime gün nakavt olmuş bir boksör kadar sersemdi ve sen zafer pakedine sarılmış bir ayrılıkla geldin aşk bir rekabet ortamıydı senin için ve benim daima alt edilmem gerekiyordu savaş alanında ölüme terkedilmeliydim ya da bu aşkın suçlusu olup kurşuna dizilmeli hangi kurşunun beni öldüreceğini düşünmeliydim senin olsun fatihin istanbul zaferi akanın troya zaferi ve diğerleri.... ben, cebimde misketlerim yenilgilerim ve sıradan bir intihar mektubu yeni bir aşkın peşine düşerim karşıya geçmeye çalışan bir kedi kararsızlığıyla. taşra sessizliği ve bozulmamışlığı çekerken beni kalbimin birazı hala sende cumayı kılıyorum ve allah yine de acımıyor bana yeni sahip olduğum yokluğun bir çocuk gibi büyüyor anlamadan. zafer süsü verilmiş gidişin tüm zaferler gibi fazla konuşulmadan anılar arasında yerini alacak belki o zaman anlayacaksın aşkın takım oyunu olmadığını ve tarafların yalnızca kaybetmek için oynadığını aşk yaralarımın büyüklüğüyle övünürüm bilirsin artık yalnızca yarayım koskoca bir yara ve tüm kadınlarımın günahı boynuma. yolunda yorulmuş gözlerim ağır ağır kapanırken bir iki damla yaş süzülür yoluna damlar umarım iklimin yumuşak yolun açık olur... Altuğ Altıntaş
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2552
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() saolsınn
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
+18 Pınar Altuğ | The__Rakici | Adult eski arşiv | 11 | 04-25-2007 02:37 AM |
pınar altuğ arşivi | bluekeys™ | Adult eski arşiv | 35 | 04-23-2007 02:52 AM |
pınar altuğ show | tigerrr | Adult eski arşiv | 4 | 04-06-2007 07:19 PM |
Pinar AltuĞ Un Son FotoĞraflari | bluekeys™ | Adult eski arşiv | 11 | 09-01-2006 11:44 PM |