www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 08-31-2006, 10:47 AM   #1
Bostandere
Forum Aşığı

Teşekkür Etme: 111
Üye No: 4863
İtibar Gücü: 3039
Rep Puanı : 65437
Rep Derecesi : Bostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond repute

Formula 1’in duayenlerinden ve Michael Schumacher ile Fernando Alonso’nun şampiyonluklarının mimarı Renault Takım şefi Flavio Briatore (56) 2007 sezonunda profesyonel meslek yaşantısına son noktayı koyacağını açıkladı.

1994-95 yılında Schumi’nin ve 2005’de de Alonso’nun şampiyon olmasında büyük katkısı olan yarış dünyasının en saygın isimlerinden Briatore herkesi şoke eden kararını açıkladı ve “2007’de yokum” dedi.

Briatore:”Bütün bir yıl hep seyahat etmek çok yorucu geliyor artık bana. Hem zaten bütün hedeflerime de ulaştım, artık misyonumun kalmadığına inanıyorum.“

Yakın bir arkadaşının dergisi olan "Hello“ ya konuşan Flavio Briatore:"Hayata dair önceliklerim değişti” diyerek artık farklı şeylerin peşinde koşmak istediğini ve özel hayatına fokuslanacağını söyledi.

“Yaşam kalitesi kavramı, bir takım anlaşmalar imzalamaktan daha önemli hale geldi benim için”.

Bir süre önce kanser tedavisine başlayan ve ameliyat olan İtalyan spor adamı, bunun hayata bakışını değiştirmesi açısından çok önemli olduğunu vurguladı.

Böbreğinde kötü huylu bir tümöre rastlanan Briatore ameliyat olmuş ve iyileşme sinyalleri vermişti.

"Tanrıya bir minnet borcum var, rutin kontrollerimden geçmeseydim şimdi tarih olacaktım, ben hayatımı artık farklı yaşamaya karar verdim diye sözlerine devam eden Briatore 26 yaşındaki kız arkadaşı Elisabetta Gregoraci ile daha çok vakit geçirmek istediğinin de altını çizerek sözlerine şöyle devam etti :”Başıma geçen olaydan sonra insan kalbini duygusal anlamada daha çok açmaya başlıyor. Kız arkadaşım harika bir şey onunla dah sık gezip tozmak için zamana ihtiyacım var, bırakma nedenlerimden biri de O. Kim bilir belki de evleniriz”.

Briatore yerine düşündüğü ismin şimdiki yardımcısı Pat Symonds olduğunu da açıkladı.

Bostandere çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı