![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 73 Thanked 467 Times in 211 Posts
Üye No: 12104
İtibar Gücü: 1795
Rep Puanı : 23609
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() amerikan: hey dostum burda bir problem mi var ?
turk: noluyo lan burda ? amerikan: nasil gidiyor mike turk: nabiyon lan amerikan: korkarim seni oldurecegim turk: salavat getir lan amerikan: oov dostum hic cool olmamissin turk: bu ne lan kro olmusun amerikan: hey steve , neden kendine bir icki koymuyosun turk: la suleyman , kap iki bira gel bakim hemen amerikan: lanet olsun sana christine ! turk: allah belani versin nurcan ! amerikan: tanri askina brad kes sesini artik. turk: allahim sabir ver, sus lan yeter amerikan: aman tanrim simdi napicaz. turk: aha şimdi ... tık amerikan: help me please.. turk: baksana lan !! amerikan 1 : dante nin bu kitabini okudun mu micheal amerikan 2 : aaa evet , gercekten edebi degeri olan bir calisma turk 1 : abi da vinci sifresini okudum super turk 2 : lan birak ! iyice entel dantel oldun basimiza amerikan: hey jery gel pizza ye dostum.. turk: olm osman gel lan buraya mis gibi menemen yaptik amerikan: fbi.. bir kac soru sorabilirmiyim? turk: polisim ben nerdeydin lan dun esek? amerikan: (ses cikarmadan el işaretiyle) sen oraya sen buraya sessiz olun turk: daliyoruz haydaaaaaaaaa !!!
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Mobidic - ingilizce - Türkçe / Türkçe - İngilizce Sözlük | Author41 | Nokia | 2 | 12-27-2009 06:58 PM |
Amerika | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-05-2008 10:17 PM |
Amerika | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-27-2007 06:48 PM |
MSN'de Türkçe BOT !!! (İngilizce-Türkçe Kelime Çeviri Botu) | watican_666 | Eskiler (Arşiv) | 8 | 09-25-2007 02:32 PM |
FIFA 2007 Versiyon 2.00--(Turkcell Super Ligi,Türkçe Spiker,Türkçe Dil,vs.) | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-26-2007 05:07 PM |